人網足球隊波衫事宜

好正wo. 我好耐去踢了. update 既場次可以係邊度搵到?

想確認下整套波衫幾錢?($55~77) 咁抵?
我在荔枝角番工. arm 晒

Thanks Bro
好正wo. 我好耐去踢了. update 既場次可以係邊度搵到?

想確認下整套波衫幾錢?($55~77) 咁抵?
我在荔枝角番工. arm 晒

Thanks Bro
davesdesign 發表於 2-12-2010 21:37
下場18號7:30葵芳真草,tony未post出黎,你可以問下tony詳情。整波衫好平ka ja,佢地都係拎上大陸做,不過Tiger話大家可以比多五舊,佢會幫你印正版,hehe ~~
下場18號7:30葵芳真草,tony未post出黎,你可以問下tony詳情。整波衫好平ka ja,佢地都係拎上大陸做,不過Tiger話大家可以比多五舊,佢會幫你印正版,hehe ~~ ...
jerryreds 發表於 2-12-2010 22:08
Thank you so much .  唉 .....18 號不再香港。

哈哈, 隊衫就夠, 不用正版。

試衫點約? 同埋18 號之後場次去邊度可以睇?
我要 5 號
名: DAVE

Thank you!
不如咁啦, 12月7號(星期二) 晚上8點, 我會著住件皇馬SAMPLE 響荔枝角地鐵站等你哋(如果搭地鐵過嚟, 閘內等就OK - 我戴眼鏡嘅, 到時叫我TIGER就OK), 試身+ 俾錢, OK? (嚟試身嘅最好就響度留言)
再附加資料 : 胸口有車路士隊章/衫袖有英超章, 唔會太寡, 如果想加嘢都OK
不如咁啦, 12月7號(星期二) 晚上8點, 我會著住件皇馬SAMPLE 響荔枝角地鐵站等你哋(如果搭地鐵過嚟, 閘內等就OK - 我戴眼鏡嘅, 到時叫我TIGER就OK), 試身+ 俾錢, OK? (嚟試身嘅最好就響度留言)
再附加資料 : 胸口有車 ...
bigtiger167 發表於 2-12-2010 23:24
Tiger, I think your size (L?) should be suitable for me. Just make your size.
32# jerryreds
壞消息~~~~~
18號場波對方已經有對手!
12月暫時未有場次安排到!
壞消息~~~~~
Tonyubb 發表於 3-12-2010 07:03
Asked lots of people, no friendly matches found for this month, sorry!
壞消息~~~~~
Tonyubb 發表於 3-12-2010 07:03
我都嘗試幫大家搵下,橫掂休養中。
我想問,現在我們有了隊衣,那以後有新人加入,那他們怎麽弄件隊衣啊?