人網足球隊波衫事宜

另外大家如果想買(長)波襪, 我有個fd推介嘅質料都唔錯, 廿蚊一對, 有興趣就響度留言or下次足球聚同我講啦
咦?!我都想整番件喎...12號得唔得呀?
流行普選的確音樂,請多多支持!!!
梗歡迎啦, Dicky, 14號(星期二)有場波, 可以到時試身 + 俾錢
梗歡迎啦, Dicky, 14號(星期二)有場波, 可以到時試身 + 俾錢
bigtiger167 發表於 12-12-2010 03:22
幾點架?我要做"的確音樂"喎...
幾點架?我要做"的確音樂"喎...
DickyValentine 發表於 12-12-2010 16:48
唔得閒嘅話, 下場波再約都得(或者再約時間出嚟試囉)
唔得閒嘅話, 下場波再約都得(或者再約時間出嚟試囉)
bigtiger167 發表於 12-12-2010 17:54
OKOK...
Tiger : 想問第一批衫幾時有呀? 因為之後可以約人果時講我地黑色衫。thanks tiger ^^
噙日去咗落order, 事頭婆話月尾(12月31號)會攪掂, 所以要出年(......即係1月, 哈哈)至有得拎.

人名及號碼為 : PAT - 25 / DONALD - 10 / WUN - 15 / PK - 38 / JERRY - 9 / HEI - 7
/ ZETA - 6 / PAUL - 8 / TONY - 41 / SUNNY - 4 / WING - 2 / TIGER - 23 / FAT SO - 28  
/ DAVE - 5 / WAH - 27 / DICKY - 12 / CHRIS - 45(如有問題, 請留言 or PM我). 其他未試身/未俾$嘅網友 - sorry, 要等下批啦.

評分次數

• Tonyubb

噙日去咗落order, 事頭婆話月尾(12月31號)會攪掂, 所以要出年(......即係1月, 哈哈)至有得拎.

人名及號碼為 : PAT - 25 / DONALD - 10 / WUN - 15 / PK - 38 / JERRY - 9 / HEI - 7
/ ZETA - 6 / PAUL - 8 / TONY - ...
bigtiger167 發表於 20-12-2010 15:33
咁即係9號場波可以拎新衫? yeah ~~ thanks tiger ~~

If nobody takes number 3, I'll buy my own jersey and print no. 3.

I'm sure nobody would take A cole's no. and jersey....