大家簡老婆會唔會想簡個第一次俾左你o既女仔?

大家簡老婆會唔會想簡個第一次俾左你o既女仔?

單選投票, 共有 73 人參與投票
65.75% (48)
23.29% (17)
10.96% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限

我個人會簡處女或者性經驗較少o既女仔
如果同其他男仔扑過好多次果d,當玩玩下就算=.=
娶個處女老婆被告強姦的機會很大!
終國共產黨黨毀總書記﹗
我會揀返個識字的................
呢個世界邊有咁完美呀......

宜家好多女仔, 十二, 三歲都已經俾人開左罐頭..... 仲邊道有處女呀....

所以要有平常心.... 係唔係處都唔緊要.... 最緊要搵到個真愛!
即係咁,重點唔係處女唔處女,而係同邊類人搞過。

俾人老強,唔係佢錯,要多加憐惜;俾人呃蝦條,要負啲責任,要仔細觀察智力同情緒指數嘞;

玩性開放,玩SM同雜交,咁就要問自己日後玩唔玩得起,要做埋影音部主管喔。

但出私鐘做陀地,搵錢買名牌,咁就多謝嘞,難保嫁你之後,隨時送綠帽喔。
我會揀返個識字的................
pure7b 發表於 23-12-2010 21:39
而家邊有D女性唔識字架.............
而家邊有D女性唔識字架.............
betty-cheong 發表於 26-12-2010 12:54
至少要懂得"唔好啦!"這三個字!
終國共產黨黨毀總書記﹗
可能冇現貨供應................
呢個世界邊有咁完美呀......

宜家好多女仔, 十二, 三歲都已經俾人開左罐頭..... 仲邊道有處女呀....

所以要有平常心.... 係唔係處都唔緊要.... 最緊要搵到個真愛! ...
patrick_47 發表於 24-12-2010 11:34
Patrick Sir...我有問題?..........唔該。

蘋果動新聞 - 2010-12-24 - 副刊 - 失身=潮!? 今晚全力保豬  

http://www.youtube.com/watch?v=4KW0vJ53D5I

如果宜家好多女仔俾人開左罐頭,點解上面條短片要提"今晚全力保豬"?
可能冇現貨供應................
火點 發表於 28-12-2010 08:26
唯有玩育成.....