[愛明信箱] BOXSTER飲食集團

游走游走游走
火點 發表於 16-1-2011 13:55
魚皇爺快D走呀
觀音菩薩妙難酬 ﹐清靜莊嚴累劫修 ﹐三十二應徧塵剎 ﹐百千萬劫化閻浮 ﹐瓶中甘露常時洒 ﹐手內楊柳不計秋 ﹐千處祈求千處應 ﹐苦海常作渡人舟...!
78# taxy  

呢碟份量唔算大﹐ 我應該可以自己食晒﹐ 唔好意思" />

嘩.........想食晒呀....留返2件都得卦???
danny116 發表於 16-1-2011 14:42
得! 俾面Eeyore................
觀音菩薩妙難酬 ﹐清靜莊嚴累劫修 ﹐三十二應徧塵剎 ﹐百千萬劫化閻浮 ﹐瓶中甘露常時洒 ﹐手內楊柳不計秋 ﹐千處祈求千處應 ﹐苦海常作渡人舟...!
冬天食雪糕...........好正..............試試
danny116 發表於 16-1-2011 14:45
你個腸胃是否受得奶類製品
84# taxy  

我食緊雪糕.......黑豆黑枝蔴..........正
danny116 發表於 16-1-2011 14:48
食完雪糕會唔會bootbootboot?
86# taxy  

51# 扒扒  

好野來了

巨蟶子
danny116 發表於 16-1-2011 11:49
海鮮正﹐ 先食為快

u  s   有冇巨蟶子賣???? ...
danny116 發表於 16-1-2011 14:55
唔多清楚啦﹐ 應該無
93# taxy

你個腸胃是否受得奶類製品

每早都是齋啡.............................食雪糕又冇問題
哈哈.......剛剛食左半盒家庭裝
danny
94# taxy

食完雪糕會唔會bootbootboot?

no way    haha
danny
95# taxy

51# 扒扒  

好野來了

巨蟶子
海鮮正﹐ 先食為快

danny116 發表於 16-1-2011 14:55 唔多清楚啦﹐ 應該無

好食都癲......10隻都未夠喉.............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
danny
94# taxy  

食完雪糕會唔會bootbootboot?" />

no way    haha
danny116 發表於 16-1-2011 15:19
ice cream除非天氣好熱我先食﹐
95# taxy  

51# 扒扒  

好野來了

巨蟶子
海鮮正﹐ 先食為快

danny116 發表於 16-1-2 ...
danny116 發表於 16-1-2011 15:23
逢海鮮我都岩!! 收下了!!