[愛明信箱] BOXSTER飲食集團

唔駛比,我實唔掂架.
扒扒 發表於 15-1-2011 22:33
要比較過先知!!
觀音菩薩妙難酬 ﹐清靜莊嚴累劫修 ﹐三十二應徧塵剎 ﹐百千萬劫化閻浮 ﹐瓶中甘露常時洒 ﹐手內楊柳不計秋 ﹐千處祈求千處應 ﹐苦海常作渡人舟...!
15# 扒扒  

扒扒.....飲食集團

我睇晒得幾碗糖水咋????飲食集團冇野食
吳合主題喎.....等我加幾味正野啦
danny116 發表於 15-1-2011 23:01
吉品鵝掌海參(圖片只有鮑魚﹐ 唔係鵝掌呀)
觀音菩薩妙難酬 ﹐清靜莊嚴累劫修 ﹐三十二應徧塵剎 ﹐百千萬劫化閻浮 ﹐瓶中甘露常時洒 ﹐手內楊柳不計秋 ﹐千處祈求千處應 ﹐苦海常作渡人舟...!
(清蒸石頭魚),你哋食過未呢" />好多年前,係(鯉魚門)食過一次,未劏之前係咁樣.

...
扒扒 發表於 15-1-2011 23:32
條魚賣相唔錯﹐ 最好俾我一個人成碟食晒!!
咁啱,我又係(鯉魚門)食(象拔蚌),係(阿叔)請(爸爸)同埋我去食飯,用嚟做(象拔蚌刺身).

...
扒扒 發表於 15-1-2011 23:51
象拔蚌我自己都唔捨得食﹐ 扒扒真富貴
要比較過先知!!
taxy 發表於 2011-1-16 05:39
唔好比嗱,好失禮架
條魚賣相唔錯﹐ 最好俾我一個人成碟食晒!!
taxy 發表於 2011-1-16 05:52
唔好睇(石頭魚)咁嘅樣,佢啲肉幾滑,不過,劏嘅時侯要小心,係有毒架.
象拔蚌我自己都唔捨得食﹐ 扒扒真富貴
taxy 發表於 2011-1-16 06:04
鸚鵡,我邊有錢食吖.
你冇睇清楚呀,係(阿叔)請我食架
28# 扒扒

咁啱,我又係(鯉魚門)食(象拔蚌),係(阿叔)請(爸爸)同埋我去食飯,用嚟做(象拔蚌刺身).

又冇我份....我都要灼一灼至食象拔蚌...
danny
30# taxy

係咪教主隻手呀...........???

吳通隻腳咩....???????奇怪????
danny

唔好客氣,各位起筷,有(叉燒腸粉)同(鮮蝦腸粉).