[愛明信箱] ♥ 愛明信箱 ♥ 網路情書

早晨呀!母親節快樂!大家今日有咩節目呀?
愛明 發表於 8-5-2011 10:38
完教會回來! 教主午安啊!
去泰國當然正啦,只係熱些而已.
:)
今日頭暈。
今日頭暈。
愛明 發表於 8-5-2011 20:07
唔舒適定係勿野啊,教教??
唔知...........
早晨呀!母親節快樂!大家今日有咩節目呀?
愛明 發表於 2011-5-8 10:38
我節目,就係做咗大半日(義工),走混(紅磡)三間(大酒店),好攰下
唔知...........
愛明 發表於 8-5-2011 22:03
咁好好休息一下,靜靜個人睇下好無些! 重係暈就可能係血壓或其他問題了,咁就要小心.
今 日 天 晴 炎 熱 最 高 氣 溫 31 度

天 文 台 表 示 , 一 道 高 壓 脊 為 中 國 東 南 沿 岸 帶 來 普 遍 晴 朗 的 天 氣 。 在 上 午 8 時 , 熱 帶 風 暴 艾 利 集 結 在 馬 尼 拉 之 東 北 約 250 公 里 , 預 料 向 西 北 或 西 北 偏 北 移 動 , 時 速 約 15 公 里 , 大 致 移 向 呂 宋 。

中環最新天氣圖片(天文台網頁)

本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測 : 大 致 天 晴 , 日 間 天 氣 炎 熱 , 最 高 氣 溫 約 31 度 , 吹 輕 微 至 和 緩 東 至 東 南 風 , 展 望 明 日 大 致 天 晴 及 炎 熱 。

RTHK Express News
2011.05.09 HKT 08:06
http://rthk.hk/rthk/news/expressnews/news.htm?expressnews&20110509&55&754009
..love is like the wind, you can not see it but you can feel it...
早安,教主及網友們!
早晨早晨,尋晚食咗兩次藥,但都痛到今早,七點鐘痛醒再食一次,但都無改變,我估係因為感冒引致偏頭痛。

準備去睇醫生喇!
扒扒,其實你去大酒店係要做乜架?我想知咗好耐。