[愛明信箱] ♥ 愛明信箱 ♥ 網路情書

各位早晨.
扒扒,其實你去大酒店係要做乜架?我想知咗好耐。
愛明 發表於 2011-5-9 10:00
教主早晨.
幫手佈置張枱,然後,跟(法師)誦經俾(先人)聽,我除咗做上述嘅嘢之外,我有時做俾通告其他人嚟(誦經),或去買嘢同攞嘢.
早前,有位(朋友)買(花藍)送俾(先人),佢知道,我係(大酒店)做(義工),搵我定個(花藍)過去,佢聽見個價錢,同我講o晒嘴,因為,實在,價錢相差得太遠,因為,係出面起碼要$400,我講俾佢知價錢$250.
早晨早晨,尋晚食咗兩次藥,但都痛到今早,七點鐘痛醒再食一次,但都無改變,我估係因為感冒引致偏頭痛。

準備去睇醫生喇!
愛明 發表於 9-5-2011 10:00
教主,你試下尼招,可否減輕痛楚: 用些心機及時間,將雙手手掌及手背互擦至暖,之後以一點
力度,用拇指向掌心各處部份及各個指頭搓壓(跟按腳無別
). 這樣,可幫助你血氣運行好些,你的頭痛應可減輕甚麼消除
. 立即用些時間試下吧!

評分次數

• 愛明

:)
教主早晨.
幫手佈置張枱,然後,跟(法師)誦經俾(先人)聽,我除咗做上述嘅嘢之外,我有時做俾通告其他人嚟(誦經),或去買嘢同攞嘢.
早前,有位(朋友)買(花藍)送俾(先人),佢知道,我係(大酒店)做(義工),搵我定個(花藍)過去, ...
扒扒 發表於 9-5-2011 10:46
明白。即你係行內人囉,好多嘢都會平啲囉。
明白。即你係行內人囉,好多嘢都會平啲囉。
愛明 發表於 2011-5-9 13:34
我唔係行內人,只不過,知道邊間平啲,邊間貴啲.
係架,教主! migraine真係好煩,藥都幫唔到幾多!
你試左"擦手搓手"未啊?? 未就即係試下啦,真有些效用架.
:)
食咗藥,好攰,又要去瞓喇!
各位早晨.
早晨早晨呀!
尋日十一點幾瞓咗,
一瞓瞓到今日十一點幾,
足足十二個鐘,
可能係啲藥令我好眼瞓,
再加上開咗冷氣瞓。
好想食西多士。。。。。。。。。。。。