多謝! 超級任天堂SFC (懷舊超任GAME>page3)

任天堂的招牌

任天堂本身生產遊戲卡牌:

樓主所講的是否下面的COLOR-TVGame!?
COLOR-TVGame 6:

COLOR-TVGame 15:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
超任, 童年時嘅回憶.....
記得當年仲住喺香港我本身又好怕熱, 所以有幾年暑假就只係成日去copy game同喺屋企開冷氣打超任
非常多謝樓主" />!
討論區就是需要這類可讀性高、知識與趣味並重的文章。
讀過 閣下的文章,除了對主題加多了解外,還有附帶的無限回憶。
何方 發表於 29-7-2011 18:55
多謝何方兄讚償^_^ 其實資料我都係上網搜尋,但subject+頭尾內容是小弟的感想,因為太多快樂回憶了。
*如有不足之處,還望各位樓主多多包涵
任天堂的招牌

任天堂本身生產遊戲卡牌:

樓主所講的是否下面的COLOR-TVGame!?
COLOR-TVGame 6:

COLOR-TVGame 15:

何方 發表於 29-7-2011 19:06
感謝何方兄大大分享!!!
*連任天堂招牌都比你揾到,真係勁
*(其實我都末見過tv game機,睇何方兄分享嘅圖片先知,感謝^_^)
我都係用MGD, 先load game 入memory card 再入介面
sniper 發表於 29-7-2011 17:40
想問:用"萬能博士"(不知是不是sniper師兄講個部) 插了memory card 係咪唔可以拔掉電源,有可能會被delete save?

因為以前試過去同學屋企打超任"龍珠Z"打了不知多少天,他都不敢拔掉電源(火牛),但到最後打到LAST(夫利)個版(最緊張關頭),被佢阿哥不小心一腳踢開了個火牛....最後無晒啲SAVE T_T(慘)
超任, 童年時嘅回憶.....
記得當年仲住喺香港我本身又好怕熱, 所以有幾年暑假就只係成日去copy game同喺屋企開冷氣打超任
evila 發表於 29-7-2011 19:10
我都係>放暑假只顧去>龍珠商場copy game,^^ *(出廳打機)
16# Mon.Hun.

去 龍 珠 ? 有 無 幫 襯 阿 Ken 先 ?
GOOD GOOD GOOD GOOD
細個時, 見到 d 同學仔係到玩超任.....我又無錢買, 睇到我流哂口水
孤獨之荃灣痴漢
細個時, 見到 d 同學仔係到玩超任.....我又無錢買, 睇到我流哂口水" />
quicker 發表於 30-7-2011 13:06
我記得中學讀美孚,lunch走去商場有電器鋪show超任"街頭霸王"我和另外兩個同學直情"呆望"睇到流晒口水(發夢都希望係屋企打街霸..)>_< (因為個時我都仲末有超任)