中國人問題多多

一條屎尿支那廢柴童米田共上身的狗﹕

其實問題嘅核心係﹕

香港人在百五年英治之下﹐成為有法治﹐自由﹐基本道德水平﹐不會隨街疴屎疴尿﹐能操英漢雙語﹐受國際社會尊重的高質素華人。

台灣人經過日治和中華民國六十年偏安﹐亦發展成為一個民主自由人民有自覺性道德規範的社會﹐人民質素之高可平視世界﹐當然不會隨地疴屎疴尿。

這就令一件經過幾千年儒家道統管教再加六十年偉光正中共領導出來的屎尿支那廢柴國際人人見到喊打嘅過街老鼠“中國人”童米田共恨到咬牙切齒心癢難填唔抵得之餘要日夜上人網噴屎噴尿批評香港人和英語﹐更想要拉埋港台華人落佢個屎尿氹陪佢做屎尿“中國人”。
一條屎尿支那廢柴 米田共上身的狗﹕

dukelasingh 發表於 2012-1-23 09:21
原來dukelasingh米田共係呢隻狗嘅主人,真係唔講唔知。
dukelasingh 申明 佢唔係中國人
Nigerian 表明 佢唔係中國人
Nigerian 表明 佢唔係中國人
童言無忌 發表於 23-1-2012 15:02
某件支那廢人大年初一嘅節目就係 ... 罵街
勿再延誤,遠走高飛
Delay no more, go far high
大年初一﹐恭喜人網仝人﹐版主﹐網友....身體健康﹐心想事成﹐恭喜發財﹗

大年初一﹐也恭喜屎尿支那廢柴童米田共及一眾支那龍的傳人更多屎尿繼續宏揚大中華屎尿文化直到來生又再做支那人。
原來dukelasingh米田共係呢隻狗嘅主人,真係唔講唔知。
童言無忌 發表於 23-1-2012 15:00
你知乜呢﹖d中文寫到人地都唔知你想講乜﹖
steandric1 狡辯 佢唔係中國人
童言無忌 發表於 21-1-2012 01:43
本人唔係中國人理直氣壯﹐何用狡辯? 你又想屈人﹖
你知乜呢﹖d中文寫到人地都唔知你想講乜﹖
steandric1 發表於 2012-1-24 09:56
你其實心知肚明。

類似孔教授嘅言論,廢柴dukelasingh早已經講過,所以dukelasingh米田共係呢隻狗嘅主人。呢啲係米田共邏輯,大約係話中國人喺國外唔講英語就係狗,喺小人網講咗幾年。其實三隻廢柴嘅理論仲可以簡單啲,中國人本身就係狗、狗奴才、狗乸養大。