中國人問題多多

本人唔係中國人理直氣壯﹐何用狡辯? 你又想屈人﹖
steandric1 發表於 2012-1-24 09:59
明白。

steandric1 話佢唔係中國人 自認為理直氣壯
類似孔教授嘅言論,廢柴dukelasingh早已經講過,所以dukelasingh米田共係呢隻狗嘅主人。呢啲係米田共邏輯,大約係話中國人喺國外唔講英語就係狗,喺小人網講咗幾年。其實三隻廢柴嘅理論仲可以簡 ...
童言無忌 發表於 25-1-2012 12:33
童米田共新春節目仍然係 ... 罵街
勿再延誤,遠走高飛
Delay no more, go far high
你其實心知肚明。

類似孔教授嘅言論,廢柴dukelasingh早已經講過,所以dukelasingh米田共係呢隻狗嘅主人。呢啲係米田共邏輯,大約係話中國人喺國外唔講英語就係狗,喺小人網講咗幾年。其實三隻廢柴嘅理論仲可以簡 ...
請大家見識吓乜嘢係“撒賴”+“老屈”神功。

呢隻狗教授明話﹕
1/故意唔講中文(普通話) 嘅香港人是“王八蛋”
2/曾受英國殖民統治的香港人是狗﹐因為香港人看不慣內地人不顧公德的習慣而加以岐視

這都是屎尿支那廢柴童米田共口中說的﹐腦袋想的﹐肛門彆著的﹐網友們都很清楚﹐狗教授完完全全係屎尿支那廢柴童米田共上身﹐講佢主人同一邏輯嘅說話﹐不容否認。 光明正大﹐理直氣壯﹐何須鬼鬼祟祟撒賴唔肯認﹐仲要屈人﹖

中國人問題多多﹐我地又睇吓日本人點睇”中國人“﹖

2010年12月3日在日本電視台的"如果我成了總理大臣"節目中,針對日益增多的中國游客提出一項議案:中國人一年禁止入國。

最近,一個日本節目探討大6遊客係日本旅遊時嘅表現:

1.自助餐時, 日本人排隊拿食物,但一班大6人插隊,並將食物一掃而光
2.在百貨公司,偷偷地把貨品的價錢牌調換
3.在日本澡堂洗衣服
4,有人想將酒店的電視及床單帶走........

原來,日本人都正深受蝗虫之害,所以節目提譏一年禁止強國人到日本旅遊!

[今日金句]

香港的幾家奴隸電視台也愛國得離譜,明明是『中國隊』、『中國總理』,要叫國家隊、國家總理,強逼觀眾做中國人,卻又不敢講中國。這就是被中共統治的結果。
[今日精品]

請大家見識吓乜嘢係“撒賴”+“老屈”神功。

呢隻狗教授明話﹕
1/故意唔講中文(普通話) 嘅香港人是“王八蛋”
2/曾受英國殖民統治的香港人是狗﹐因為香港人看不慣內地人不顧公德的習慣而加以岐視

這都是屎尿支 ...
dukelasingh 發表於 2012-1-26 00:50
呢個教授講嘅明明就係米田共邏輯。米田共邏輯即係見高拜見低踩、欺善怕惡、人質情結、斯德哥爾摩症候群、趨炎附勢、擦鞋拍馬屁、狗眼看人低。dukelasingh 喺小人網已經講咗幾年,呢位“狗眼看人低”教授師承dukelasingh廢柴。
呢位“狗眼看人低”教授師承dukelasingh廢柴。 ...
童言無忌 發表於 28-1-2012 13:20
原來支那頂尖大學嘅教授係係師承廢柴﹐ 唔怪得支那人都係廢柴咯

評分次數

勿再延誤,遠走高飛
Delay no more, go far high
呢個教授講嘅明明就係米田共邏輯。米田共邏輯即係見高拜見低踩、欺善怕惡、人質情結、斯德哥爾摩症候群、趨炎附勢、擦鞋拍馬屁、狗眼看人低。dukelasingh 喺小人網已經講咗幾年,呢位“狗眼看人低”教授師承dukelas ...
童言無忌 發表於 28-1-2012 13:20
的而且確係”童“米田共邏輯﹐人網有晒記錄﹐不容你呢隻屎尿支那黃皮狗撒賴。 什麼”見高拜見低踩、欺善怕惡、人質情結、斯德哥爾摩症候群、趨炎附勢、擦鞋拍馬屁、狗眼看人低“ 統統都是你呢個屎尿支那黃皮狗肛門裡彆著的那些廢物﹐也是這幾年來不斷從你口中噴出來污染人網的﹐網友和版主都很清楚﹐不容你呢隻屎尿支那黃皮狗老屈。你刪帖都無用﹐人網有副本存檔。
你其實心知肚明。

類似孔教授嘅言論,廢柴dukelasingh早已經講過,所以dukelasingh米田共係呢隻狗嘅主人。呢啲係米田共邏輯,大約係話中國人喺國外唔講英語就係狗,喺小人網講咗幾年。其實三隻廢柴嘅理論仲可以簡單啲,中國人本身就係狗、狗奴才、狗乸養大。
你其實心知肚明。

孔狗東嘅言論同閣下同一鼻子出氣﹐都是閣下這些年來沒停止過在這裡發泄賴屎賴尿的﹐無非就是不忿﹕

1/香港人識講好英文﹐香港家長要求子女識英文學好英文﹐使他們能夠在國際上有更好的前途。支那人唔學英文或英文學不好英文屎片﹐就相對落後
2/香港人鄙視支那人野蠻落後沒公德﹐到處破壞國際社會秩序和規矩﹐自由行展示了支那人是全世界最低等劣質嘅民族

不忿也沒辦法﹐因為這都是事實和現實。閣下和孔狗東不忿而宣之於口只會更突顯你們的小器和狗格。