天賜玄機版主偏私越權

總是有理說不清,就算有任何有理據,以你這個版主固執不持平,目空一切,能用何種方
法令頑石點頭呢?跟ccBenny 帖子同一命運都是被分割,
你出這帖就是証據,用先法制人証明你隨意禁人發言有道理吧!你命令
三曰是聖詣 ...
corinafan 發表於 8-4-2012 12:12
唔……corinsfan姐,

固執不持平,目空一切,頑石點頭,以上這些叫做形容詞,形容詞呢係要來形容某些人或物既,但並不是解釋某些人怎樣的行為既,明未?你可以話:狼皮羊為左導化一些唔明事理既頑石,身受萬箭穿身,都想感化佢地,望佢地頑石可以點頭,真係固執持平了。(不持平呢我就暫時想唔到例句了,第日有空代我請教賜官後再答你。)

出帖先後係並不能証明有道理的!如果唔係就舉行鬥早出帖便萬事有理了,係未?

任何事情都會有終結既一日,唔制定時期,唔通十年後你走黎問我玄機版這小小餘波,我果陣邊會記得丫。到時答你唔到就唔好意思啦!係未?

是否公正?在香港人網討論區,暫時係由裁決專員裁決作為最後定奪。並不是由像妳一樣的網民定正既。

雖然妳回帖內容並不對題,但希望我的耐心幫到妳啦!
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
。。。。狼師兄。怎麼說呢。我想你這一次是過份了。我站在你的對面。
tsangrichard 發表於 8-4-2012 22:01
1628兄,有諒,有直,有多聞。哽要回帖多謝提醒啦,所以孔子都話益者三友就係咁解啦!已經改左架拉,下次有錯字,別字等記得提醒啊!
嘥氣!
要証據,帖你又删咗,
要理據,人你又ban咗,
有種既就開返D帖,同ccbenny辯論過,
唔好用呢D共產黨方式講野!
而且你真好笑,
自己係版主但出一個越了總版主的「意見及投訴版」權限的帖,
想點呀?話自己公民抗命好Q型呀?
你呢D叫執法犯法,無法無天呀!型仔版主!
淨係呢點就應該罷免你啦!
有性格 發表於 9-4-2012 01:28
蝦!有性格君,你又唔係版主或版主以上既高層,你又點知個帖係我刪既尼?共產黨就好鍾意用你用緊既叩帽子既手法架勒!

三日過後我都未收到這帖違規既訓示,咁未唔係越左總版主個權囉。莫非你個電腦個膜睇唔到個“如”字,即係如果咁解呀。型仔就冇人咁叫我好耐了,而家D朋友叫我型老多D(最慘唔係叫型佬阿)。
我不明白之前為何要分割帖子和更改標題,
現在出此帖高調說明如無理據支持說法而只識漫罵,帖子必會被分割!
這就將分割帖子是慣常做法和合理化鳥~~~~~~~~~ ...
九口飛刀 發表於 9-4-2012 02:05
九口飛刀兄,能夠與妹妹及父親聚首一堂係福氣尼,請珍惜!分割帖子是因為有文不對題”因人網程式分割帖子必要有題目,所以本人因內容而題名的,好似ccbenny(希望今次冇串錯!1628,我記得既!)那些帖子,每帖都講小丑,而小丑最多就是在馬戲團的了,所以才有此題名,合理掛?
如果認為個帖已經去到只係漫罵,大可以移帖,
但係張個帖分割仲要改埋標題就有點奇怪囉!!!
alexharpl 發表於 9-4-2012 02:24
Alexharpl兄,你所講既移帖,未就你分割囉!如果整個話題移了往資源區,對發話題的網友又唔公平啵!改標題係因為文不對題丫嗎。
1# 狼皮羊
挑!!
身為版主,唔識用理據說服網友,
竟然調返轉頭,叫網友用理據說服你!?

用理據說服你?
得閒我寧願去瞓下覺.
瞓醒覺再睇下你點樣再出醜.

...
fishman1 發表於 9-4-2012 04:28
Fishman1兄,就係因為我覺得我做得合情,合理,合法丫馬!既然網友唔覺我係合理既,先至要發個新話題給大眾網友可以討論丫馬!唔好本末倒置先得架!

(另按,有言在先,出帖冇稿費架!)
狼師兄。其他的可理解。改標題不可原諒。無意冒犯。[../size]
tsangrichard 發表於 9-4-2012 20:05
Tsangrichard兄,改標題事宜,正如我答覆前倆位網友,只因分割主題必要有題名,最近發覺這是會令網友混淆的,已經開始賞試只用分割後網民的第一句話作標題了
咦,係咁多乍?
咦,係咁多乍?
狼皮羊 發表於 11-4-2012 12:27
乜野  咦,係咁多乍?
有冇D 咁衰格既版主? 重牙斬斬成咁?
好心你 MARK 大你對眼, 你睇, 你BAN 果個翻左生喎, 你包庇果個, 死左喎, (早就要死) 哎呀, 你係咪好不是味兒, 好 囉爆  ? 比我一定係啦, 慘被深深傷害權威, 覺得好丟架, 好唔好去搵專員問呢? 問就緊係要來個惡人先告狀, 唔玩之前要嘈一嘈阿專員, 要轟轟烈烈既.
哎呀, 你竟然唔出聲靜靜地頂落去, 唔敢問專員, 我BAN 既人你做乜比佢翻生??!!!  
夠膽死粒聲唔出扮無事, 你厚面皮成咁, 重  咦,係咁多乍?
比人笑緊啦, 當正自己好有型, 重唔知衰, 就係面皮厚, 又笑死街坊囉. 騎騎騎.

評分次數

• 狼皮羊

咦,係咁多乍?
狼皮羊 發表於 11-4-2012 12:27
開頭叫人搵理據,轉頭就彈一句 "咦,係咁多乍?"

呢d係乜野心態?你係死唔認錯定係想挑釁網友?

版主唔係大晒,你估你可以為所慾為?

我好耐都無上人網,今日上黎,一入天賜同投訴版就見到你個大名比人圍插

樣衰到比你禁左既獅子頭都被解禁

我搜尋先前既po,十個有九個po都係插你,你就好好反省下啦,仲係到扮晒野

仲有,你要人提出理據前,唔該你用個腦想下,大量証據貼都比你處理晒,咁又何來證據去支持理據,理據提出左又如何有人信服?用個腦思考下啦唔該

評分次數

• 狼皮羊

hi