天賜玄機版主偏私越權

乜野  咦,係咁多乍?
有冇D 咁衰格既版主? 重牙斬斬成咁?
好心你 MARK 大你對眼, 你睇, 你BAN 果個翻左生喎, 你包庇果個, 死左喎, (早就要死) 哎呀, 你係咪好不是味兒, 好 囉爆  ? 比我一定係啦, 慘被深深傷害權威 ...
Gromit 發表於 11-4-2012 18:12
咦還有回覆啵。Gromit君,險些忘了你添,
回覆完畢之後,既要問下重有冇架拉?,而架未又要答覆你地D問題囉。
俾我BAN果個翻生。我既知拉。有限期家馬。人網寬大為懷,既係唔會BAN人forever的,乜你唔知咩?

我同專員既短消息,你既係想知拉!但係對唔住囉,人網手則係唔話得你知架,你自己想下拉!不過係永遠冇正確的答案既。
艾毒德輸小,李市下握哦丫!
開頭叫人搵理據,轉頭就彈一句 "咦,係咁多乍?"

呢d係乜野心態?你係死唔認錯定係想挑釁網友?

版主唔係大晒,你估你可以為所慾為?

我好耐都無上人網,今日上黎,一入天賜同投訴版就見到你個大名比人圍插

樣衰到 ...
芝加哥殺手 發表於 12-4-2012 22:12
殺手哥,唔係咁問應該點呢?伊D叫做不恥下問丫馬。

何解你覺得版主係大晒既呢?獅子頭哽係被解禁拉,唔通閣下違例泊車都告你危險駕駛咩?
殺手哥你真你叻!連人網後台記錄你都一請二楚,知道邊個處理晒D證據,
係也,近日靜係聽《浩浩熵熵》就考起個腦根,所以遲左覆你,你唔會“溜”個可?加盡分俾你補數,OK?
艾毒德輸小,李市下握哦丫!

評分次數

• 狼皮羊

17# 狼皮羊

挑!
thank you
咦還有回覆啵。Gromit君,險些忘了你添,
回覆完畢之後,既要問下重有冇架拉?拿,而架未又要答覆你地D問題囉。
俾我BAN果個翻生。我既知拉。有限期家馬。人網寬大為懷,既係唔會BAN人forever的,乜 ...
狼皮羊 發表於 16-4-2012 09:23
你食到幾廿歲人重唔知咩係好女兩頭瞞? 行動說明一切,  明明係一巴掌打0係你面上, 人地亦犯不著講白.何必花太多時間? 口風軟出手硬又有幾難明?
我無幾想知你收到D, 你高估別人對你既好奇心啦,D 無謂野知來做乜? 又正如邊個同邊個上床, D D加燦執起興奮大講既事吧? 都係果句, D 無謂野知來做乜?
我睇你無把炮要求D, 就咁去磨爛蓆來維持顏面去自己呃自己.
我睇戲見, 笑位明明係0係你度, 你竟然彈句咁囂張我就要笑出聲.
囂什麼張呀?
成日有人討論唔玩就走既問題, 奧客既問題, 又有種新HYBRID,  就係強撐要留在PARTY既奧版主.
哈哈. 好笑.
殺手哥,唔係咁問應該點呢?伊D叫做不恥下問丫馬。

何解你覺得版主係大晒既呢?獅子頭哽係被解禁拉,唔通閣下違例泊車都告你危險駕駛咩?
殺手哥你真你叻!連人網後台記錄你都一請二楚,知道邊個處理晒D證據,
...
狼皮羊 發表於 16-4-2012 09:38
問當然係ok,連發問都唔比就無乜理由

問題係你既用詞充分表現出你當時既心態同小學雞無疑

我唔係覺得版主大晒,我係話版主唔係大晒,係兩個意思,你何來睇到我講版主大晒?

浩浩熵熵的確唔錯,可以引起我思考既興趣,可惜你睇錯我既留言,仲曲解我既意思,你的確要聽多d浩浩熵熵去刺激一下個大腦

仲有,我一d都唔叻,只係你太笨,人網有搜尋,又可以上br提取出完整既記錄,更加可以到google用快存換純文字睇被禁內容

我所睇到既係討論貼內容同你所做既行為,包括分貼,移區,改標題and合拼等等等既事實

呢d無需到後台都一清二楚...(只要有用善用上方講過既野)

最後一點,什麼叫加番分數比我補數?

網上帳號對我黎講一d都唔重要,多分小分我都無所謂

獅子頭解禁係你禁錯人在先,何謂違例泊車都告你危險駕駛??

你呢個比喻垃圾到極點,事實就係獅子頭無犯規,頂左你幾句你就用版主權力禁人,公私不分

就好比一個人無犯法,比個差佬屈左入去坐監咁,明明係冤獄,咁唔應該放?

你都幾攪笑,屈唔到人危險駕駛就想轉屈違例泊車??
hi
可唔可以咁比喻...

ccbenny

版主

出事帖子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

(知道邊個處理晒D證據?)
咁厚顏無恥嘅野都敢講得出呀
我早前為左公平公正而唔出聲
都係在等判决結果咋
咪以為好型仲响度鳩屎串網友
如我心情靚的話
揭出哂D內幕黎俾人睇
相信一定笑死街坊

俾條片各位網友睇吓啦
相信各位IQ高會領悟到的

Alexharpl兄,你所講既移帖,未就你分割囉!如果整個話題移了往資源區,對發話題的網友又唔公平啵!改標題係因為“文不對題”丫嗎。
狼皮羊 發表於 11-4-2012 12:24
咁請問呢個帖俾你改咗做"馬戲團"係唔係又"文不對題"呢!
莫非你認為留言嘅網友都係小丑!
http://www.hkreporter.com/talks/thread-1526664-1-1.html