[簡信回 (驅邪鎮煞)] <急問>如何請走“他”?

[簡信回 (驅邪鎮煞)] <急問>如何請走“他”?

我男朋友係大約3個星期前發現每晚瞓覺時都有野摸佢!起初佢以為係我,咁就不以為以!
但過多兩日佢發覺就算我不在,佢瞓時都依然感覺到!
之後就成日瞓瞓下都大叫“唔好再摸喇!”
隔左一星期左右,佢搵咗個師父,話可請觀音娘娘上黎睇!
睇到有野跟住佢,就叫佢買咗D野返屋企拜!
拜完果晚真係冇野再摸佢!但之後佢開始覺得有野成日跟住佢!
再去過幾間廟問過都話係有,但唔知點解決?
究竟用咩方法先可以請走呢D野???
妳這種情況,那位“朋友”已經跟上了妳男朋友,並且跟上家了。

建議找壹個師父(佛或道家的,請自己選擇),首先行清屋,淨身和請靈出外等

儀式,看看效果如何,先做到先禮而後兵!

建議盡快找壹個師父的幫忙,避免受到不必要的傷害和幹擾

澳門六任伏英館

法錦
1# gigiauhk
師父當然要找,但妳應在找前問他去過那裡,做過甚麼和說過甚麼,要先驅鬼才可淨化家宅,還要妳和他都做起運,三者缺一不可,否則驅了很快又來另一鬼
1# gigiauhk
醒吧!那群神棍幫不到妳也不會幫妳
1# gigiauhk  
師父當然要找,但妳應在找前問他去過那裡,做過甚麼和說過甚麼,要先驅鬼才可淨化家宅,還要妳和他都做起運,三者缺一不可,否則驅了很快又來另一鬼 ...
佛心居士 發表於 31-8-2012 21:06
淨化家宅仲敢留低咪由得佢囉
用點腦想想和看真誰是好人誰是壞人。
用點腦想想和看真誰是好人誰是壞人。
ANDYpp 發表於 7-9-2012 07:30
我已用腦想過了,Andypp=fuck 心居屎?
1# gigiauhk  
醒吧!那群神棍幫不到妳也不會幫妳
佛心居士 發表於 2-9-2012 22:08
講得好
佛心居士叫你醒吧,佢講嘅神棍就係話自己
如果佢PM你就真係要千萬小心
佢好喜歡不請自來
佛心騙人技倆一年前已經被明眼人一一踢爆
又想東山再起
千其咪造下一個傻仔

評分次數

眼前景象無真偽,彌陀可以變魔鬼。
講得好nion15:" />
佛心居士叫你醒吧,佢講嘅神棍就係話自己nion02:" />
" /> 如果佢PM你就真係要千萬小心
佢好喜歡不請自來" />
佛心騙人技倆一年前已經被明眼人一一踢爆
又想東山再起nion23:" />
千其咪造下一個 ...
過路人2 發表於 7-9-2012 13:41
過兄,直覺話俾我知,個仆街居士應該好窮下,又想出來搵水魚!!!