對仙樂都被非禮事件,人網必須嚴肅認真處理

49# kjdh12345 收皮啦五毛撚!!!
pun9697 發表於 6-6-2012 17:10
為甚麼說我是五毛?
51# kjdh12345 五毛撚!五毛撚!吹呀!!
自由,民主萬歲!!!
1# samwongyt
講得非常非常好, 就算係性工作者, 都要得到女方表示意OK先可以
進行身體接觸,得唔到對方准許, 呢D叫非禮!!性騷擾!!龍心你個死仆街白痴仔!
呢度香港來0架, 要亂搞來返去非洲搞D愛滋黑鬼啦啊笨七!!仲有
肥東,NOEL,鱷魚3個都係垃圾!袖手旁觀, 得番歷穌係做返一個男人應該做0既野,
你3個能樣仲話歷穌唔0岩,你3個正一仆街冚家產!!!!!!!
現在已報警了!!!
51# kjdh12345 五毛撚!五毛撚!吹呀!!
pun9697 發表於 6-6-2012 17:17
水平太差
替你可憐
但係人網都出左公開信道歉同跟進緊.網友點睇同點寫點撚樣控制呀?
有時d嘢唔好吓吓都吊.
有時睇諒吓,無人想攪到咁.事後唔好個撚個係到扮道德撚.
wowo99

55# kjdh12345 自己係五毛撚就話人水平够,你咁撚够水平就唔撚洗比人移帖啦!屎忽鬼!!!!
自由,民主萬歲!!!
但係人網都出左公開信道歉同跟進緊.網友點睇同點寫點撚樣控制呀?
有時d嘢唔好吓吓都吊.
有時睇諒吓,無人想攪到咁.事後唔好個撚個係到扮道德撚.
wowo99 發表於 6-6-2012 19:12
唔做野又話縱容犯法, 做野又話搏宣傳, 根本D撚樣要玩野就點都有位入到, 用正常邏輯去同呢種仆街理論只會o徙gas, 慳番啖氣ignore牠們好撚過。
女事主報警了, 四個主持都可能會變被告(共同行事). 歷蘇最無辜.
女事主報警了, 四個主持都可能會變被告(共同行事). 歷蘇最無辜.
manbourne1 發表於 6-6-2012 21:52
係你最想見到!咁你而家係唔係好開心呢????
自由,民主萬歲!!!