6月1號單野再加呢段影片,忍唔住要講幾句

婦孺應有的最起碼保護!!!
就算是一位舞小姐或性工作者上來做嘉賓或主持, 是否也應有個人之尊嚴?!

100% Agree
Astounder
三條賤中之霸,留係人網盞影響人網質素.
窮到濃
其實好簡單, 假設蕭生主持一個十八禁節目, 同時請呢三位賤人主持, 加一個有嚴重暴力傾向既人做嘉賓, 跟住節目中途嗰個有暴力傾向既嘉賓狂性大發, 拎把刀出嚟係咁劈嗰三個賤人, 蕭生完全唔理, 事後三條友傷重不治, 咁蕭生係咪唔需要負責呢? 請支持嗰三位賤人既粉人回答!
http://www.youtube.com/watch?v=6RKTjiy-9Xc

http://www.youtube.com/watch?v=6RKTjiy-9Xc

我都算係香港人網支持者

大部份節目都聽,不論直播重溫,娛樂政治咩都聽

星期五冇女,毫無疑問,的確係令人感到新鮮,

但 ...
呆了 發表於 5-6-2012 11:22
類似齌sir的東西

收皮啦。 你根本沒有聽冇女

滋事份子

吹牛行遠的。誰有聽。人網有記錄。豬西
類似齌sir的東西

收皮啦。 你根本沒有聽冇女

滋事份子

吹牛行遠的。誰有聽。人網有記錄。豬西
小由888 發表於 6-6-2012 01:43
似乎你先至係滋事份子喎。
似乎你先至係滋事份子喎。
laguna 發表於 6-6-2012 01:57
agree。。。。。
有神马人民,就有神马政府!
新乜燃野鮮者!N年前屌民牛一早搵姐姐仔做節目大談性愛啦!
1# 呆了

呢種節目「形式」,確稱得上「低級趣味」!!!

幾條疑似high大咗嘅撚人似住出過去「襯下」,鳩尖双碌懶「高」層次~~~

表達得出潛在意識跟本當d女性係「玩具」……毫不尊重態度對女性!!!

比人插係「正義撚」都要講句~!

男人風流都要睇自己有乜嘢質地先~此類下流契弟通街都唔少,使撚響節目入面「表揚」自己係契弟咩~~~!?

玩女人就現兜兜比錢叫雞啦~四圍「呃蝦條」又要扮情聖~正一仆街!!!!
伏龍
婦孺應有的最起碼保護!!!
就算是一位舞小姐或性工作者上來做嘉賓或主持, 是否也應有個人之尊嚴?!

100% Agree
Astounder 發表於 6-6-2012 01:32
無錯!!!  最憎d撚樣以:「d女著得咁性感,無非都係想比人咸濕……」做借口~~~!

一部份女性係咪咁諗唔排除,其實著得性感已經比人視覺享受咗啦~~

係d撚樣硬套借口比自己手撚多~~

學似呢d撚人理據~即係見到d咸咸濕濕麻甩柒樣衰衰,都可以多手〔打鑊勁〕囉!?
伏龍
14# 小由888

你好有羅范FEEL...直情係嚟鬧交
你我意見觀點分別咁大,有本事嘅,你應該係說服我,而唔係係度得個嘈字
星期五無女我知你聽得多,不停睇/聽,發夢都諗緊個節目TIM (個節目高級趣味,你實支持,明顯係死忠)
嘈就唔同你嘈啦,明知你搵交嗌,費事比人河蟹內容

睇過好多帖,支持呢3條友其實冇咩有力說法...
只係為咗有番星期五冇女,而不停為主持/節目,向不滿該集的人士揮刀開火

有意見=滋事份子
有投訴=破壞人網團結
有不滿(對今次件事)=你嘅要思想上需要調教 (18禁有咁嘅事係應該)
話件事有問題=就話我地唔理性 (條女都話冇問題,嘈咩.<-----------------------咁樣好撚理性 ???)
出具體意見=教人網做野 (教?唔敢當,出得意見,都係想人網好,我唔信蕭生會介意,再者,大家唔會諗住一個網民意見會影響到佢地決定下嘩...?)

色情節目係唔少,但係政治味道咁重嘅網台出現,新鮮感只在於出自人網之上
無論係唔係「低級趣味」都好,百貨應百客,有人播重會有人聽
但「低」級趣味變成「越」級,問題就嚟

人網多咗件醜聞 ,人網嘅損失

睇番D帖知個女嘉賓仲要係Model公司請,唔係夜場請,佢扮骨妹,身份上佢上節目個陣就係做緊戲
例子好過剩講
請個大紅星拍套三級咸片,嚟到片場,慢慢迫使佢拍到成部4仔咁
但你就同佢講,你接成人電影遇咗架啦,見你咁入戲,你擺明想嚟真.
咁有冇問題 ?

最後真心問自己一句
條囡之前有表示抗拒,但繼續比人非禮,你覺得唔出聲係正確嘅
係咁諗,就真係冇說話好講,香港勝在有你!