無辦法5出黎衛星期五無女講反幾句公道説話!

如果龍心是鯊魚的話, 仙樂都就是血腥腥的魚利....
主持和監制間接想引佢犯罪,蕭生講左佢地立心不良,當佢傻仔馬騮咁玩,阿東,歷蘇需要道歉下台....
口欠蕭 發表於 6-6-2012 09:13
講得好中....................
人生如夢
以上咁多位C兄真笨實,咁都睇唔出老蕭係專登CUT咗呢個節.
因為之前有某D主持玩野在先,跟住右搞檀龍心事件,所以蕭生
就CUT Q 咗個節目!

評分次數

• flyjacky

alfredcck
"""你人力選5選到関q我事""..............你e句說話已經露出了尾巴啦,傻仔.請民x聯用多些錢,找一些高班D的五毛啦

請不家不要覆此帖,此帖有心來搞事的
coins2 發表於 6-6-2012 08:19
不需太敏感,人網應該容許大家發表意見,網主蕭生也公開說容許批評,你quote那段話也不足以判斷他是五毛黨或是來搞事的,別捕風捉影,公平對待異見人士,才可把人網往好方面發展。
不需太敏感,人網應該容許大家發表意見,網主蕭生也公開說容許批評,你quote那段話也不足以判斷他是五毛黨或是來搞事的,別捕風捉影,公平對待異見人士,才可把人網往好方面發展。 ...
布志星 發表於 6-6-2012 16:35
呢D同民建聯一樣的歪理
豈能縱容?

有D係主持分身
有D竟然說女model係為左上位
這已不是言論自由的問題

是否人的問題
呢幾日日日都見到有人開post閙呢個節目,我就已經登幾個主持好5抵。過兩日又係星期五,我再無辦法5係度為幾位主持講反幾句公道説話。

星期五無女一直都係一個高質素的節目,半年之内由幾百人到最後一晚成三千幾人on ...
jingboy 發表於 6-6-2012 08:01
樓主是否真的來自廣州?

若是,樓主又是否自小一直在大陸受教育的呢?
呢幾日日日都見到有人開post閙呢個節目,我就已經登幾個主持好5抵。過兩日又係星期五,我再無辦法5係度為幾位主持講反幾句公道説話。

星期五無女一直都係一個高質素的節目,半年之内由幾百人到最後一晚成三千幾人on ...
jingboy 發表於 6-6-2012 08:01
全力支持樓主!
更要加新節目:
1. 星期五抽水
2. 星期五睇水
3. 星期五插水
4. 星期五出水

三個主持更加係無得頂既說話及行為!
無咁既主持,何來咁多支持者. I like it! 小出真我!
傻人
樓主是否真的來自廣州?

若是,樓主又是否自小一直在大陸受教育的呢?
laguna 發表於 6-6-2012 18:32
在大陸讀小學中學,在海外讀大學
不需太敏感,人網應該容許大家發表意見,網主蕭生也公開說容許批評,你quote那段話也不足以判斷他是五毛黨或是來搞事的,別捕風捉影,公平對待異見人士,才可把人網往好方面發展。 ...
布志星 發表於 6-6-2012 16:35
來了一位高貴的人
It's just like going back to the Utilitarianism 101 in which Jeremy Bentham asserted, in his Preface to "A Fragment on Government", that,
"...it is the greatest happiness of the greatest number that is the measure of right and wrong"
We can certainly do better than this. There are certain things to uphold, no matter what, regardless of race, professional, education, and social worthiness.
來了一位高貴的人
jingboy 發表於 6-6-2012 19:29
Support different opinions - well done.