後起之秀主主持簡介

後起之秀主主持簡介

solskjacow (UID: 198531)
暱稱: 劉cow
上次訪問: 19-6-2012 22:38
==================
gerald謝拉 (UID: 224045)
上次訪問: 22-6-2012 01:04
pandacat (UID: 153170)
上次訪問: 14-6-2012 13:48
肥蘇(UID: 191273)
上次訪問: 2-6-2012 23:46

班友有無睇討論區呢?

PS 發貼日期 25/06/2012
compman
我只知 謝拉好愛惜聽眾,聽他做既粵廣越過界,不但知多啲內地消息和新奇事物,

而且又好笑和幽默,更特別會有環節 thx for sharing,回答網友和微博留言,

極之重視聽眾,當作自己既朋友一樣看待,好有pasion和誠意,

所以 現在 我都 集集聽 拉哥做 粵廣越過界 ,新女主持 Koyi 都幾得意

評分次數

2# twinklestar

汗…大哥,我沒說粵廣越過界呀!我是說“後起之秀”班主持姐!你見他/她們的上次訪問日期,他/她們真的沒看討論區嘛!

評分次數

compman
有睇架~~經常睇~~~
killing me softly~
想借個位同謝拉、肥蘇講啲野唔該。。
謝拉你帶眼鏡好好睇呀!粵港越過界,越聽越愛帶!加油!
肥蘇:努力向前!加油!!

評分次數

今日一返廣州就睇喇
以前留言可能少D,而架搞左個VPN以後會多D留言架喇~~
另外後起醞釀緊改版
大家都想畀多D心機搞好個節目
希望大家繼續關注

評分次數

• twinklestar

想借個位同謝拉、肥蘇講啲野唔該。。
謝拉你帶眼鏡好好睇呀!粵港越過界,越聽越愛帶!加油!
肥蘇:努力向前!加油!!
lingsze 發表於 25-6-2012 23:19
哈哈~有無睇錯呀你?我應該永遠同“好睇”兩個字無緣
多謝十卜節目呀Lingsze
拉哥 係乖乖仔,抵我支持你咁耐
想起那一夜, 你對我的承諾@月亮說
2# twinklestar  

汗…大哥,我沒說粵廣越過界呀!我是說“後起之秀”班主持姐!你見他/她們的上次訪問日期,他/她們真的沒看討論區嘛!
compman 發表於 25-6-2012 23:01
明白,所以我想說 拉哥好多時會看,肥蘇都應該會看

評分次數

哈哈~有無睇錯呀你?我應該永遠同“好睇”兩個字無緣
多謝十卜節目呀Lingsze
gerald謝拉 發表於 25-6-2012 23:23
真㗎!你帶眼鏡即刻靚仔曬!雖然冇咩去粵港個版留言,但我集集都有聽㗎!