蕭生「流行普選」宣傳聲帶 +「北上頻道」開場曲 (可下載)

原帖由 Victoria 於 21-6-2008 20:31 發表
英國牛肉好食,因為好腥

I hear:
"Africa's beef is yummy because it is red"!
我都好似聽到..覺得是這個版本多d喎.. [ 非洲..........因為紅色...] ?
Is that how you really feel ? Or is that how you think you should feel ?
原帖由 阿棠 於 21-6-2008 14:54 發表

係咪小妹妹唱國歌o個首?不過佢懶音太多我聽唔明全部歌詞,試下打一次再post番上來先~
唔該曬師兄, 歌詞沒所謂啦, 好歌自然受歡迎
I'm ready
原帖由 airticket 於 21-6-2008 20:09 發表

節目口號呢個「網」字,
意思係由網民決定咁解。
無所謂啦,原本'拒絕分豬肉'蕭生都讀左做'堅拒分豬肉',所以對於slogan既錯別字無需太認真~
原帖由 教父[諒虜] 於 21-6-2008 20:52 發表

welcome la, 最緊要係我能力之內做到, 呵呵…
請問有冇毓民震撼千古的清朝皇帝
原帖由 euthyphro 於 21-6-2008 20:42 發表

我都好似聽到..覺得是這個版本多d喎.. [ 非洲..........因為紅色...] ?
same here

African beef is yummy, because it is in red

turn the volume louder...then you will get that as well
原帖由 inanna 於 22-6-2008 00:53 發表
請問有冇毓民震撼千古的 “清朝皇帝”?
我遲上呢度未聽過,可以晌邊段archieve度搵到??
其實最想要就係毓民叔同曾牛一齊晌myradio叫大家登記做選民既過場廣告錄音,覺得都好正。
原帖由 教父[諒虜] 於 21-6-2008 20:52 發表

這位說得對.... 而且那位相信是小妹妹...她講的不算懶音啦... 只是小孩子咬字唔夠實.. 同那些幾十歲人明知都懶得改正大不相同...  用小妹妹的聲音, 聽起來才有趣...
Is that how you really feel ? Or is that how you think you should feel ?
要0黎做Morning Call 好喎....