[攝影] 巴基斯坦@徒步K2

呢度亦係世界三大山脈(喜馬拉雅、喀喇崑崙、興都庫什)的交匯點。

過木橋的時候,吾知係吾係擔心條橋負載吾到咁重,要我地行過橋。

經過二十個小時車程,淩晨2:00am終於都到達斯卡都 Skardu(海拔2340M)。
夜宿Snowland Hotel。

今晚終於有兩張床訓喇!

Day-3.
今早天氣呵呵呵...

盛放的花兒。

“龜”比花嬌。

今早冇乜事做,都係在Skardu逛逛。

拍拍照。

Shopping.

在整個旅程,我只係買份地圖紀念走過的路線,而呢度D地圖就及吾上尼泊爾買的咁精美,只係單色印製,都要四五十蚊港紙哦!

設施落伍,人丁疏落,食用簡單,一點都不像旅遊勝地喎...
另有吸引人的風味!
設施落伍,人丁疏落,食用簡單,一點都不像旅遊勝地喎...
ccwenda 發表於 19-1-2013 10:11
難道要設施完善,人頭湧湧,食好住好才算是旅遊勝地嗎?
另有吸引人的風味!
stanchh 發表於 20-1-2013 14:53
各人有,各人的喜好!
呢個吾係足球場哦!係馬球場先真。

我地吾想再捱兩日車返伊斯蘭堡咁辛苦,唯有自費舒服D買張內陸機票。

跟住去Vertical Explorers的辦公室。

試冰爪。

評分次數

• stanchh

在整個旅程,我只係買份地圖紀念走過的路線,而呢度D地圖就及吾上尼泊爾買的咁精美,只係單色印製,都要四五十蚊港紙哦!

https://lh4.googleusercontent.com/-VI65dUp9PG ...
chris638 發表於 18-1-2013 22:20
到了那地方資訊是無價, 一百蚊都要買。。。。。。。。LOL
到了那地方資訊是無價, 一百蚊都要買。。。。。。。。LOL
stanchh 發表於 22-1-2013 11:02
我每次徒步完都種意買地圖,睇翻自己走過的路線都幾有滿足感。