震撼:中國陸軍鋼鐵洪流一眼望不到頭(組圖)

咁世界就死得人多啦!
武好仁 發表於 10-2-2013 22:48
二戰結束~既時候,全球僅廿億餘人口;現今全球有七十幾,每日出生率為幾十萬bb,請試想吓~他日地球人會否因為缺糧,要吃人肉呢
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
人民力量    邁山遍野地開花
一向年光有限身,等閒離別易銷魂,
酒筵歌席莫辭頻。
滿目山河空念遠,落花風雨更傷春,
不如憐取眼前人。
開得旭先再講啦.
還我真普選
十三億人減番一億自己友,無番咁上下數量點夠用呀?
whylee 發表於 10-2-2013 23:13
08奧運~共官員已公報全中國有15億9千萬人, 乜你噤背架
客家曾憲屎人正卜瓜,快! 唔係雙非孕,就值得同情小3福田妹!
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
79年中越戰爭,強國投入20萬大軍,結果死2.7萬,傷不計其數,可謂慘勝。《血染的風采》,這首紀念自衛反擊戰的歌。原唱者徐良是中國人民解放軍。越戰期間,他所在班全體戰士壯烈犧牲,他孤軍作戰,出生入死,失去雙 ...
BlueMoon 發表於 11-2-2013 10:29
妳不要忘記~他們咁傷,都是因為缺糧,又要毀滅地底基地,又要花時間掃地雷陣, 要用婪我身驅的情操來破 當然慘烈喇
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
D坦克好明顯係用黎威嚇越南啦﹐對付美日用唔著大量坦克。
越南出名反骨﹐中日一開戰﹐越南必定趁機混水摸魚。
越南太近中國腹地﹐不得不防。
不過看情況都係真係要開拖了。
最多軍演多4-5次﹐你地都係執定包袱走難吧 ...
Tinon 發表於 11-2-2013 13:02
挑~你估你可以可以吞得下嘛 我覺得全人網的男女都是另女,你現在幫忙他們先啦 街外都沒有醜陋的,除了  有心有能
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
酒筵歌席莫辭頻。
不如憐取眼前人。
1# bj2100  

有幾能震撼?個道最多味一個坦克營.比美軍101師半日就送佢去地獄見毛賊東.
Nuvinci 發表於 11-2-2013 12:15
又唔怪得吹那人成撚日震撼,支那有套:
軍事保密守則
  (一)不該說的秘密不說。
  (二)不該問的秘密不問。
  (三)不該看的秘密不看。
  (四)不該帶的秘密不帶。
  (五)不在私人書信中涉及秘密。
  (六)不在非保密本上記錄秘密。
  (七)不用普通郵電傳遞秘密。
  (八)不在非保密場所閱辦、談論秘密。
  (九)不私自複制、保存和銷毀秘密。
  (十)不帶秘密載體遊覽或者探親訪友。

吹那人只有在網上打下飛機,支那軍好支那,
支那人已畜
請問高級軍官都攞左綠卡未,打起上黎,可以即刻走人,錢早已經捲走哂去美國。
呢D行為只係比人民冇咁易知佢背後做緊什麼。
咁世界就死得人多啦!
武好仁 發表於 10-2-2013 22:48
點會 世界 呢..?? 因中共只打中國人... 到時就死得中國人多