關鍵始終是在油價、一台路向

人類呀人類, 真的是....

再嘈落去, 盞俾第d敵人乘虛而入, 俾電台有喘息機會.

以和為貴, 希望呢件事盡快平息.
Myradio 能有此成功, 全靠各主持人的努力和網友的支持, 很難得Myradio 愈來愈精彩, 現時本人已不聽港台和商台, 極不希望任何節目取消, 我們已失去王教授, 如蕭生或毓民離開, Myradio 定如人網一樣, 這不是我們所見到, 其實兩方可否坐低談談, 毓民說 Youtube 的問題真是這麼難搞嗎?  望問題得以解決, 給我們值得聽的節目
Mr Shiu's program is always the best program to listen.
Why don't we try to unite all power of the listeners and hosts together with staffs to solve every problem?

MYRADIO / HKREPORTER, HK NEEDS YOU!!!!
YOU ARE THE KING OF THE ONLINE RADIO MARKET!!!
www.myradio.com.hk , 一個當廣管局係死既radio 頻道!
支持蕭生     
蕭先生,雖然大家數未謀面,
但感覺上你是我的良師益友
我一生自負成性,真心佩服的人沒有幾個,
蕭先生的確是一個我要虛心學習及拜服的對像,
從四年前開始收聽風簫簫後,
自問對自己的性格亦有所改進.在這裡先謝過.

當有網友在時討論區上質疑或漫罵蕭先生的時候,
從沒有出文替蕭先生講過一句說話,費事有擦鞋之嫌,
想....蕭先生的做人方式,又何需別人替他多講半句呢...

今次蕭先生說可能要暫停簫鼓聲中/問乾坤,
我從涉足財經版,但得不走過來,
留字幾隻,表示支持.

簫先生,請再三思.
其實有咩咪三口六面講清楚,
好彩蕭生只係考慮停做,
其實我都唔想個節目停的,
希望蕭生可以三思....
希望兩位可以以和為貴啦......
其實我都好少來財經版,
仲要係第二個討論區睇到先知呢個Post....

唉! 究竟D人攪乜鬼架, 就因小小網政問題o甘嚕嘈. 点解唔睇下各人過去付出的心机努力.

蕭生, 我支持你! 真理常在!
估唔到一件小事可以攪到咁大獲...

講真, 做節目用 video 拍左落黎, 由邊個 upload 上 youtube 都可以, 只要有個 soft copy 就得, 可以係 牛哥, 可以係 IT 部同事, 可以係台長, 甚至毓民自己 upload 都得 (基本上係人都得), 所以如果 毓民 覺得d片 upload 得遲, 一早可以拎d soft copy 自己 upload, 何須動氣/投訴?

蕭生講過好多次 MyRadio 到而家都係 小本經營... 人手唔夠亦可理解...

但係經過呢 4 年, MyRadio 由當初幾百人聽, 到而家下下過千, 蕭生 + 各節目主持 + 工作人員功不可抹!!

支持 MyRadio, 支持蕭生!!

他們都是叻人, 一定明白以和為貴的道理, 但人總有情緒, 希望怨氣盡快屏息. 不要把一杯混水越搞越濁. 友誼萬歲!!