[風也蕭蕭] 黃洋達點會選九龍東?新西?係九西呀

如果佢黎新西就好,我一定會傾全力同佢助選。要人唔選一個人實在太易尤其是嗰D品格低劣嘅反骨仔
黃洋達及其主子都是人渣!

評分次數

• 囡囡

哈哈!Benny兄D插圖真係冇得頂
Andrew
加陣佢暫時畀面毓民,唔敢搞陳大舊。
遲d有毛有翼,必定會用本土論述狙擊新界西,搶位,一於少理陳大舊會否被分票。

kameyou 發表於 23-3-2013 02:43
唔夠兩個月,
金錢師終於開拖攻擊陳大舊。
都係一色一樣--「陳大舊收蕭若元錢」

又睇過4年後佢會唔會出選新西~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔夠兩個月,

kameyou 發表於 2013-6-2 18:03
可能聽到毓民 在毓民踩場 130527 第 3節 (5:35) 提起改名的事 .....
「一個真正和諧的社會,不是爭議的消失,而是公義的彰顯。」
唔夠兩個月,

kameyou 發表於 2-6-2013 18:03
佢個人渣日日9up 地區野唔做選條毛就得  我一定會再幫大舊團隊打瓜d經血人

菠蘿雞狗閪達集團攻擊整個六四晚會三星期,不單只是攻擊支聯會,並呼籲本土派不要到維園出席,原来這些人忘記了六四晚會也是他們教主的收入來源,晚上十點己見菠蘿旗掛到去怡和街甚至渣甸坊Forever 21門口,其無恥作風,堪稱省港澳第一狗閪!!!

一路走來,此終如黐!年年都搬龍門!

" /> " />

菠 ...
ccbenny 發表於 4-6-2013 07:18
教主隻眼真係有事先睇上呢條契弟