林雨陽,你收皮啦!

話到口中留半句,理從事處讓三分。

要知到世上無完美的人呀! 你不留情面地向對方鞭撻,就只會令人老羞成怒。
Jimmy
手足~~我撐你~.....我都想大大聲咁講林雨陽,你收皮啦!!
soso168 發表於 24-3-2013 00:06
撐你隻黃狗達仆街!
消滅黃洋達及熱血公民!
1# konnoae

頂你buy鳩達同毓民今次啱咪走去熱血瘋民同myradio囉,仲乜X要死前不休呢!
你收皮啦!!!仲鳩撐黃毓民!!!!!!
pun9697 發表於 23-3-2013 23:55
唔撐毓民、唔通撐你呀!!
誰是誰非,自有公論!雨陽講佢講相信的說話,同反骨仔和毓民都可以講佢相信的說話, buy 5 buy 係支持者的決定!對於人身攻擊,亦無必要!支持蕭生!支持人網,支持雨陽 !! ...
rf8343 發表於 [url=tel:23-3-2013]23-3-2013[/url] 23:59
極之同意!支持蕭生,雨陽!
你收皮啦!!!仲鳩撐黃毓民!!!!!!
Chan TaiMan
22 hours ago
【深夜一談】 劇本預告

根據劇情發展,下一波將會係某叔叔被各方敵對陣營追咬,而他兒子的事也會再度成為敵方刁難熱話,加上政治官司纏身,令他情緒紛亂。同時間,「收地獄鬼國錢做嘢」之 ...
konnoae 發表於 23-3-2013 23:59
敢問閣下有何良策~!?

如無……與「鳩up」有何異同!?

評分次數

• kameyou

伏龍
雨陽的確中POINT!!!!!
(1)毓民由一開始就對佔中抱懷疑態度,他是連兒子在中共手上都會照推五區公投的人,只要是他相信的,沒有人能控制他,他相信他是「擇善而固執之」。熱血公民不讚同佔中,因他們也是相信他們自己的一套,不可以因不 ...
konnoae 發表於 23-3-2013 23:44
一係你無知,一係你別有用心,一個人泯滅人性,道德淪亡到咁既地步,仲講政治倫理,請繼續努力護短,祝您好運。。。@@
我只能講句"敵人在笑"呢四個字...來形容現今的形勢
毓民縱使有錯....我還是會繼續支持毓民...聽毓民...
好簡單...毓民真是為民主...付出了太多了

蕭生我亦會繼續支持...希望佢身體健康...

民主真是沒有不分裂的本錢...看來...對極了
菩提本無樹, 明鏡亦非台, 本來無一物, 何處惹塵埃!