林雨陽,你收皮啦!

撐樓主,林雨陽,你收皮啦!
林雨陽果d簡直係混淆視聽…..
點可以將大班同長毛相提並論
大班係出糧比黃世澤插毓民既
長毛d靚 係長毛d助理 打長毛工呀 都係長毛出糧呀,長毛有能力管佢地
黃洋逹係毓民邊個??嘅唔係佢 ...
bc222 發表於 24-3-2013 09:27
你老母你哋唔自己呃自己啦!!!!黃毓民攬狗閪達通街都知啦!!大家公道啲,冷血公民!!!!
自由,民主萬歲!!!
你老母你哋唔自己呃自己啦!!!!黃毓民攬狗閪達通街都知啦!!大家公道啲,冷血公民!!!!
pun9697 發表於 24-3-2013 10:27
你老母你哋唔好混淆視聽
你係咩???人網養既狗...
兩日下來看到的只是雙方支持者互說不是,這樣衹會加深不和,有心人為何不朝積極方向做,調解雙方予盾,毓民都話對佔中立場目前要觀察事態發展,而非全盤否定,除非只是呼衍說話,而毓民亦說未與肅生正式討論,有無可能是誤會一場?對於用了9年心血建立的平
臺,因對某人失望就想結束是不是一時意氣呀,太殘忍啦,有無想過支持者感受,尤其海外網友,要知逍人網的成立不是為服務任何政治人或政團,希望人網繼續是非主流媒體言綸自由平臺,三個月休息,只是泠靜期
以前老蕭提倡的1萬人堵路現在終於有比較溫和的人響應,運動是在運動中不斷壯大的,以前人力就系例子,無系結果失敗就系鳩做,一步一步來。
黃郁文你現在托後腿,無非是自己做無到領導者就反對,我好相信如果是你發起領導的你唔會反對,你留住光頭達無非是爲了打擊老陶,真是沒智力,老蕭的幫助大還是光頭達大,平時都已經唯我獨尊的自大!
老蕭分手的原因系出錢出力幫你搞私怨真系好無謂,最後感謝蕭生,從你的邊緣回望學到好多,一生受用!
屌男
棄兵曳甲......................................
支持蕭生!支持人網,支持雨陽 !!
hi
1# konnoae

師兄,小弟星期四已聽到毓民怎樣回應<佔中>和<鳩做>事件的睇法。
小弟層次低,所以當晚亦已覺毓民的論述係有雙重標準

信小弟一言,如真是老蕭的粉絲(包括小弟),一定會好明白事理的。
毓民永遠是對的,所以黃洋達對人網說開戰,毓民回應說沒有什麼問題是「擇善而固執之」,明白架!明白架!

小弟層次低,雖不熱血;但有幸還有半點良心和自我反省的能力,故不會一次又一次地跟自己的舊戰友或黨友罵戰和決烈。
敬請放心及多謝你清晰的教導。
你老母你哋唔好混淆視聽
你係咩???人網養既狗...
bc222 發表於 24-3-2013 10:35
我屌你老母啦!!!!混淆視聽果個係你,冷血公民!!!!!!!
自由,民主萬歲!!!
而家咪收囉,蕭生都收啦
你地啱撚哂,講乜撚都啱嘅,人地錯撚哂,你地自己玩撚埋佢啦
犀撚利呀你地
freeman 發表於 24-3-2013 00:03
即係咁,唔駛咁火~
林公子的標準答案係:「唔好意思,我三歲時已經割左包皮」
XD

又,回原文樓主

無奶油架?
蕭真人收左皮之後,
金錢師已經落左order叫全部馬仔冷靜架喎。佢地都好少湧入人網生事架?
做乜突然間又撲出蒞?

做咩呀?金錢師計到呢次大Q鑊、玩撚大左呀?
驚諸葛毓民揮淚斬達達以息民憤以定軍心呀?

照計唔會呀,毓辦D人同金錢師上下一心架,
一齊消滅左呢隻政棍,應該軍心大振,士氣高昂架?

定係金錢師打算向教主落重藥,
話蕭真人加陣做大戲,扮悲情、搏同情,用新招數去鬥毓民呀,
所以加陣發動全新一輪勇武抗爭呀?
ONE QUESTION TO ASK EVERYONE,
why all in a sudden we have to take side on either Mr. Wong or Mr. Siu?
Why we don't take side as per political issues basis buy rather we have to take everything on personal basis?
I believe everyone is not happy about what was happened.... discussion is required and now it sounds like our own group is trying to kill each other.
all brothers and sisters that used to work together during the election time now have to hold knife and weapon to shoot/kill each others....
stop...wait for 3 months and see what the "Central occupy" progress and then we will decide what should be done....
clam down now....