歐陽英傑醫生,你錯了!

還有、如果真是有幾百名有名有姓的義工行出來宣誓指証誰人係鬼,請行出來,我只見到甄生在「天外有天」的表現!konnoae 發表於 31-3-2013 08:44
你是否要求這數百位證人,齊齊拍段 tube ,upload 上網比你睇。
我認為黃毓民就是預防疫苗、他和黃洋逹已說了無數遍沒有話反對佔中,但如果途中變質轉化成癌細胞konnoae 發表於 31-3-2013 08:44
「聰明」的人說話總有兩手準備。黃洋達沒有說反對「佔中」,但他說參與「佔中」的人差不多都是政棍,所以無論你怎樣罵他,他都會有解釋;黃毓民說他會盡力保持人民力量這面旗幟,但也一早說過人民力量的組成只是階段性的合作,所以日後普羅是否退出人民力量,他都會說他已一早講過。
多謝這次事件譲人看得更清、即使黃毓民仍留在「人民力量」、我都不一定會再投票給人力的候選人、因還有社民連和新民主同盟konnoae 發表於 31-3-2013 07:24
我認同,我認同這世界確存在有人只講私交、不論公義。

判錯症?我之前生腫瘤果時都係用左1個月多D就知我係咪cancer,好采唔係,LEE個用左6個月黎驗,驗咁多次都有假?我真冇野講,你講晒" />
我認同,我認同這世界確存在有人只講私交、不論公義。
uandme 發表於 [url=tel:31-3-2013]31-3-2013[/url] 09:10
我都認同你的講法,昨晚「網上最大黨」節目已精彩表現一次、其實這是好事、真正切割、各自take side ,以事實自己去判斷、其實我都唔想再係呢處再留言,好多資深版主都走晒,比哂你地成班「新手上路」自己「鳩吹」啦,さよなら!

無問題的, 我們認為是CANCER就是CANCER, 要切了他, 你們認為是寶, 要擁抱他, 不同人有不同判斷, 你說服不了我們, 同樣我們說服不了你們. 我們有我們自己攪, 你們可以繼續擁抱. 你再說亦無意思.

fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.  同樣的事發生了多少次, 真係一D問題都無嗎??

一個曾經支持了毓民20年的人上.
蕭醫生唔係醫緊一個癌症病人,而係醫緊一個精神病人,根本冇道理好講。
我覺得三反骨都好好笑,但點樣三法?
4# dtkwong Yeah, what's the big deal? Why need to have such an exercise?
Why close it down?
17# edgarfung 係嘅,醫精神病既神經療法!