[討論區投訴] 點解一個咁維護人網嘅網友都俾人網掃走

[討論區投訴] 點解一個咁維護人網嘅網友都俾人網掃走

http://hkreporter.loved.hk/talks/space-uid-167923.html
專劏土三六
  • (UID: 167923)

MSN:
快捷功能選單:啟用  

用戶組: 禁止訪問
  • 註冊日期: 26-2-2009
  • 上次訪問: 20-4-2013 10:20
  • 最後發表: 20-4-2013 21:46
    發帖數級別: 特聘作家
  • 平均每日發帖: 4.94 篇

乜嘢原因???果啲新手入嚟搞事抹黑就唔郁?????
自由,民主萬歲!!!
係喎, 唔知斷正邊範 ?
根據紀錄,
並無任何版主將專劏土三六禁訪,
現已將其還魂。
對於當時人造成的不便,
謹此致歉。
我只愛 ...  www.hkreporter.com

..................
根據紀錄,
並無任何版主將專劏土三六禁訪,
現已將其還魂。
對於當時人造成的不便,
謹此致歉。
hkdino 發表於 22-4-2013 04:14
多謝跟進
版主台鑑
小弟[前香港人]。Account不知為何被関不能使用。會否是中共五毛所為被hack入?

請代為檢查回復..

謝!
再覆查,真係冇人ban過你,
你先將browser 裡面既cookie刪除哂先再試。

老老實實,你近期有冇reset過password呀??
我只愛 ...  www.hkreporter.com
乜嘢原因???果啲新手入嚟搞事抹黑就唔郁?????
pun9697 發表於 21-4-2013 19:15
有冇人知點解呢條用bob morley頭像嘅粉腸, 大部份嘅發帖冇腦又冇point, 但又成日喺呢度撩事鬧非?
不惑之男:「自有幽香招雪妒;從來靜女惹人憐。」
邶風/靜女:「靜女其姝,俟我於城隅。愛而不見,搔首踟躕。」此乃私奔幽會詩之祖也。
有冇人知點解呢條用bob morley頭像嘅粉腸, 大部份嘅發帖冇腦又冇point, 但又成日喺呢度撩事鬧非?
不惑之男 發表於 30-6-2013 14:58
我都好耐冇番嚟人網,師兄你咁比面要搵我,我只鬧啲入嚟搞事啲人,我重來冇撩事鬧非,有冇腦有冇point係你個人觀點,想挑機請移玉步memehk.com!!!!
自由,民主萬歲!!!