[精選笑話區] 忙碌民知唔知自己失分失得好緊要架?

個d支持者係自己友黎,佢地會搵埋自己d朋友睇,緊係多人啦
問題係,冷血撚根本係一班遊手好閑,不務正業既毒男腐女,
群眾運動,慳D啦
jacklijackli 發表於 14-5-2013 11:23
人地Darling成班女日日在fb寫"教主, 我愛你!" , 你自去睇啦, 碌撚好撚感動!
選你出來代表我地,  唔叫雜種下台, 唔再叫689下台,  而家改囗叫劉主席下台, 芒果佬真係人窮志短!

冇野再比你食! 食屎啦!
但好似好多老親去買飛睇SHOW,進貢俾皇帝wor。仲開完一場又一場。有無錢我唔知,不過水魚好多。
清风书生 發表於 14-5-2013 11:36
一場一百個坐位, 幾十人有份做台前幕後, 每人叫兩個朋友捧場, 點會唔場場爆...
人地Darling成班女日日在fb寫"教主, 我愛你!" , 你自去睇啦, 碌撚好撚感動!
alanwli 發表於 14-5-2013 14:46
unfriend左條撚樣好耐

unfriend左條撚樣好耐
粗口 發表於 14-5-2013 14:54
我愛教主, ha ha ha,YM high 哂 ,極度抗奮............
果件智障豬西打冷雞 ??

咪撚post上黎啦, 啱啱食緊野,嚇到筷子都跌埋。
依期真係太撚過份
以前成日話 湯渣華  同個黨唱反調 點點仆街
而家就 學左湯渣華 咁
執委 都小左鳩達老味  話到明不友善人物
其實即係可以屌7 佢
又話咩7 野 唔 干預 執委點去做野只係跟
當然唔需要盲跟  但係 明知個人係政治上既影響力
又唔係第一日係政圈和 傳媒打滾
根本所作所為 都係明知故犯
身邊既人 唔去 進諫既根本就係正牌小人
個d支持者係自己友黎,佢地會搵埋自己d朋友睇,緊係多人啦
刃霧要 發表於 14-5-2013 14:40
依下先大撚獲
毓民本身又真係喜歡 俾 小人擦佢鞋
佢又真係好受果下先大劑

幾次都保撚錯人

其實有無傳媒 打算父親節採訪佢D 公子 講下對父親既教育方式