[風也蕭蕭] 陳雲 黃洋達的邏輯 拉布是否鳩做?

如果普羅係鳩做, 人力又點? 無咗普羅, 人力會係乜?靠選民力量? 抑或前線?
Emperor 發表於 15-5-2013 19:02
呢個世界冇話冇咗邊係唔得!!!唔好睇得一個人咁重要!!!蕭先生也好,黃毓民也好!!!陳雲同黃洋達更加唔洗提,個地球依舊會轉,總會有解決辦法!!!!記住!!佢哋都唔係神!!!PS當然我係支持蕭先生啦!!!!!
自由,民主萬歲!!!
如果無左普羅,人力應該會一身鬆晒,到時本人會鼓勵蕭生食言,重新與人力拉上關系,幫佢地一把。
12# AH64 咁會陷蕭生於不義。現實D講, 人力無咗普羅就乜都唔係,有蕭生都無用,就像社民連無咗長毛一樣,等待泡沬化。
12# AH64  咁會陷蕭生於不義。現實D講, 人力無咗普羅就乜都唔係,有蕭生都無用,就像社民連無咗長毛一樣,等待泡沬化。
Emperor 發表於 15-5-2013 21:50
咁普羅又是什麼?其實講到尾又咪係無左毓民唔得囉!但現實係人力因為有左毓民係度才會咁多事,所以本人都贊成再分家,即使無埋大舊依然有一位立法會議員同一個區議員,議員數目好似還比社記多呢!
12# AH64  咁會陷蕭生於不義。現實D講, 人力無咗普羅就乜都唔係,有蕭生都無用,就像社民連無咗長毛一樣,等待泡沬化。
Emperor 發表於 15-5-2013 21:50
普羅 無左人 民支持 夠乜輪都唔係
正,樓主比喻極正
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
梗系唔系啦!呀大哥你唔明就聽多D(笑死朕)啦!包你唔會問埋D無謂問題。
梗系唔系啦!呀大哥你唔明就聽多D(笑死朕)啦!包你唔會問埋D無謂問題。
田峰 發表於 15-5-2013 23:57
啲垃圾節目係你先聽!!!!!!!
自由,民主萬歲!!!
普羅幾時同香港民主抗爭攞咗專利㗎?你普羅係咪食撚咗屎呀?
朝廷有人好做官、殺人放火運亨通。
大嘅就周游列國、細嘅就周街勒索。

以推論代替觀察、以猜想代替認識。