[風也蕭蕭] 風也蕭蕭版唔淮講政事

屌蕭生的post真係穩陣好多,
碌撚Like,光達happy,台長心涼,
仲唔會被刪,被移,又不涉及政黨政治!

我建議以後標題屌蕭生,
內容就跟自己良知,
屌鳩碌撚光達! ...
aswda 發表於 28-5-2013 18:18
咁.我地就
齊來屌蕭生啦
包保唔駛被移帖及被刪帖
嗱.我做吓示範啦
蕭生
我屌柒你呀
(我跟足人網現的規舉)
唔好屏我帖內容呀
相對來講,全港至有言論自由是高登,
所以點解一個網站設計對簡單的網,
能有人咁高排名,咁有人氣,
就算成功收購,都收購唔到那份精神!
aswda 發表於 28-5-2013 18:25
但河蟹亞太區向左走向右走男朋友播
但河蟹亞太區向左走向右走男朋友播
kk0083 發表於 28-5-2013 18:42
相對言論自由,不是絕對麻!
.我永遠站在雞蛋一方!
咁.我地
俾d熱血閪
盡情黎屌蕭生啦
以後唔駛還拖囉

ccbenny 發表於 28-5-2013 18:09
唔駛還拖啦!
熱血閪只是閙人力和老蕭,
又不是閙我們,
現在看來情況,雙方都唔Like我們咁做,
還拖吃力不討好,大家都是枉作小人了!
老實講,論軍心,熱血和普羅班Fans係贏晒.

小弟暫時收兵,..... 哈哈,
有時間,睇埋我本Edward Luttwak<Strategy>
小弟暫時不再開Topic,
最多得閒在別人Topic插兩下花,
.我永遠站在雞蛋一方!
唔駛還拖啦!
熱血閪只是閙人力和老蕭,
又不是閙我們,
現在看來情況,雙方都唔Like我們咁做,
還拖吃力不討好,大家都是枉作小人了!
老實講,論軍心,熱血和普羅班Fans係贏晒.

小弟暫時收兵,..... 哈哈,
有時間,睇埋我 ...
aswda 發表於 28-5-2013 18:45
我都自罸停賽囉
等d熱血閪盡情黎
屌人力及蕭生
亦都想睇吓
大貓點做
臨時總司令黎揸庄
再補充:
大貓玩緊針對性
呢帖又唔移
(ps"對事不對人.同這帖樓主無關)

http://hkreporter.loved.hk/talks/thread-1860585-1-1.html
36# AH64  
請講比總板主聽:『網友在此討論,並不是在宣傳政黨。』難道我們在此狂屌其他政治政黨和政治人物就是為他們宣傳?
實在唔總板主個尐係咩野邏輯? ...
Gary555 發表於 28-5-2013 12:46
唔知係唔係做開保安看更 果D 好容易就會 做到唔係人既諗法

你睇下有時D 私人保安 其實打份工者  上頭都無話要咁做 只係俾個小小指示
一見到示威者 就用好過火既手方法去趕
D 仆街差佬又係咁

好似入撚左佢地 家咁
相對來講,全港至有言論自由是高登,
所以點解一個網站設計對簡單的網,
能有人咁高排名,咁有人氣,
就算成功收購,都收購唔到那份精神!
aswda 發表於 28-5-2013 18:25
無法 有時真係 唔到你唔服高登 果種自由 性
ccbenny
我已經一直好聲好氣,
唔好砌得就砌!
我只愛 ...  www.hkreporter.com