黃毓民話蕭若元係老千

其實依家先係碌撚真面目,你都好一箱情願碌撚個人格,師兄接受現實吧
kk0083 發表於 28-5-2013 16:11
師兄,唉!碌撚真係傷透哂所有舊日擁躉嘅心嘞!

唔知仲有無師兄想救救碌撚呢?睇白都無嘞!死撚硬!
我敢寫包單如果YM繼續抹黑批評老蕭,支持佢嘅人只會越來越小,我便是其中一個
heart 發表於 28-5-2013 12:11
乜你仍支持YM?他的「全民制憲」主張對我來說有點遙不可及;而除了對爭取民主比較堅定外,我對他的行事作風真是不敢恭維。
黃毓民先生說「挽留得到的不是人」,但將來與人力仍有合作機會,何以這般不留一絲餘地呢?
其實毓民係咪入錯行呢?佢係咪應該去讀神學呢?
以佢嘅口才再加少少記性做下牧師度人信耶穌咁就可以奉旨-----鳩噏當秘笈。
朝廷有人好做官、殺人放火運亨通。
大嘅就周游列國、細嘅就周街勒索。

以推論代替觀察、以猜想代替認識。
194# 專劏土三六
有冇見過牧師郁D就小人架?
中國幾時會變好?
逸事一則: 當年鄭則仕搞生意欠人錢,蕭生二話不說寫支票俾佢渡過難關。鄭則仕有幾年每次過新年都去蕭生府上拜年。見微知著,蕭生幫朋友義不容辭。佢有的朋亦識感恩。
其實毓民係咪入錯行呢?佢係咪應該去讀神學呢?
以佢嘅口才再加少少記性做下牧師度人信耶穌咁就可以奉旨-----鳩噏當秘笈。
專劏土三六 發表於 28-5-2013 17:07
做牧師? 我懷疑佢唔Q識幾多聖經,
嗡來嗡去都係個句[行公義,好憐憫]課仔,
掛名教徒,互補佢惡形惡相之形象!
黃毓民做黑社會OK,有睇賭場之條件,
光達做邪教誘扒出鐘亦OK!
.我永遠站在雞蛋一方!

這段片我沒有睇過..亦沒有興趣聽或睇這個人的節目..所以不會作出任何評論..
但有一樣嘢想講..就是上天要人滅  必先使他瘋狂
15:00 看看 冚家祥 副撚樣!