黃毓民話蕭若元係老千

大舊比人係facebook攻擊,教主一句聲都無幫,重笑佢話講錯野返吾到轉頭,
火到我差D打爆電腦mon,
碌撚江湖地位點高都好,人格破哂產,
我就放長雙眼睇佢好得幾耐!
熱血狗呢 d 野咪學晒碌撚囉,突然間又單單打打,一有機會就抽句水呀咁。

碌撚成日話"勿通匪類",卻與熱血狗"匪類亙通"兼夾"臭味相投"

黃毓民先生經常反覆說[君子交絕不出惡聲],
自己又不放過每次機會椰榆對方,是非常可笑!
更可笑是,今次更以台長做升球手托球,製造機會給教主扣球!
總總都不是表示黃毓民處於強勢,
反而是他真的感受到危機感,
特別是雨陽出表示提早開台,更連網名也出了,
教主近來更顯緊張,更找來一班人製造現場氣氛,
都是說給大家知道,他還有好多支持者!
.我永遠站在雞蛋一方!
食屎黃今早沒擦牙,成口屎味,是特別臭的、大家見諒見諒。
toudou
18# zzzxxx
講應棍點夠蕭生講教主d缺點應棍丫
下下命中碌撚要害,
最應棍係蕭生收返波羅會址,
谷到碌撚春袋都有氣呀,
碌撚眼係未盲,不過就心盲,
佢鬧人串人果d說話,
連佢自己佢身邊d人都有做緊,
講完都吾面紅耳熱,
現場笑人果d笑聲碌撚自己收齊甘濟啦

評分次數

• estivo

直接click入去15.15分聽,10秒左右即cut,聽唔落去。
真可笑,
我也想找一個出錢出力,
又曾大力支持自己的老千來千我!

評分次數

• estivo

.我永遠站在雞蛋一方!
大舊比人係facebook攻擊,教主一句聲都無幫,重笑佢話講錯野返吾到轉頭,
火到我差D打爆電腦mon,
碌撚江湖地位點高都好,人格破哂產,
我就放長雙眼睇佢好得幾耐!
...
ronwong2005 發表於 28-5-2013 04:49
近排我都覺碌撚份人都幾有問題,同老蕭就話分派別姐,同大舊應該係出生入死8年,而且今次分裂事件,大舊並無跟他發生過主要衝突。作為一名8年出生入死的戰友,你仆街碌撚近幾次節目仲不停咁抽大舊水,真的是人格有問題。

大家一齊踢曼聯8年,自己離隊,最多都係同d 同你唔岩key 既隊友反面既姐,從來未見過一個球員離隊,會一夜之間同所有舊隊友成為敵人。

評分次數

• estivo

18# zzzxxx
講應棍點夠蕭生講教主d缺點應棍丫
下下命中碌撚要害,
最應棍係蕭生收返波羅會址,
谷到碌撚春袋都有氣呀,
碌撚眼係未盲,不過就心盲,
佢鬧人串人果d說話,
連佢自己佢身邊d人都有做緊,
講完都吾面紅 ...
ronwong2005 發表於 28-5-2013 05:05
先前碌撚一直嘈話冇錢,點知老蕭收返間單位後,碌撚變咗好多錢出黎,依家話搵間大一倍嘅單位。碌撚都算把炮。
黃毓民先生經常反覆說[君子交絕不出惡聲],
...
aswda 發表於 28-5-2013 05:02
.
唉,唔好用「君子交絕不出惡聲」噤住人把口,老友。

呢啲叫掩耳盜鈴,惡人先告狀。

如果「老細」英明,就應該對指責及微言,抱正面回應及反省嘅態度。

老兄越俎代庖,容易捉蟲,少做為妙!

,