黃毓民真係 [秀色可餐] ? 一個60歲勁人要搞佢

黃毓民真係 [秀色可餐] ? 一個60歲勁人要搞佢

黃毓民尋晚話....
[經常分裂,你估我想,
以前係社記班後生搞佢,現在單野係一個60歲勁人要搞佢,
係d人成日搞我,關我咩事,你估我想枝旗倒下咩.....]

黃毓民真係  [秀色可餐] ?人人都要[搞]佢,
下次個屎忽又交畀光頭達了!

.我永遠站在雞蛋一方!
黃毓民尋晚話....
[經常分裂,你估我想,
以前係社記班後生搞佢,現在單野係一個60歲勁人要搞佢,
係d人成日搞我,關我咩事,你估我想枝旗倒下咩.....]

黃毓民真係  [秀色可餐] ?人人都要[搞]佢,
下次個屎忽又交畀光頭達 ...
aswda 發表於 28-5-2013 14:50
剩係聽呢幾句已知毓民幾獨裁,人力係佢?無佢人力會倒下?社民連呢?當初話人必然泡沬化,遲早玩完,長毛未又係高票當選,仲要同人合作。毓民你究竟瞓醒未呀!以為自已好撚大,哇黃毓民真係好撚大噃,全世界無佢吾得喎!
下次唔好再話個老婆成日喊苦喊忽!我認為你一家大細日日比人"屌係非常適合嘅!黃碌能

原文:http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%99%B3%E6%B5%A9%E5%8D%97%E6%95%99%E6%9B%B8%E6%BD%AE%E6%96%87

《狗西達教你做人》

點解入經血?

M痛law 有豬扒食 多西

我唔妥你 可以抹黑你

我唔夠錢洗 可以呃鳩你

長毛你啤咩呀 一起鳩坐丫

鳩坐呀!

鬥癡丫! 癡丫!

我癡你 你癡我 點呀 ?

你見過反骨仔未,你見過菠蘿雞未呀

你話狗西達係你偶像丫ma 你見過狗西達未

豬扒大亨丫ma 好巴閉呀 ?

你知唔知佢菊花比人印度人mak開,埋唔到口。

你知唔知佢親耳聽到高精密三個字, 佢口啞啞

你知唔知狗西達諗緊咩呀?

話俾你聽佢唔想選九東

佢唔想入人力

但係佢無辦法 無得返轉頭

係呀 每個人都有頭髮 但佢冇

其實 發行量既野, 佢理唔到咁多

但係我想話俾你聽 甩頭髮 無得返轉頭ga
剩係聽呢幾句已知毓民幾獨裁,人力係佢?無佢人力會倒下?社民連呢?當初話人必然泡沬化,遲早玩完,長毛未又係高票當選,仲要同人合作。毓民你究竟瞓醒未呀!以為自已好撚大,哇黃毓民真係好撚大噃,全世界無佢吾 ...
KAYAU926 發表於 28-5-2013 15:11
黃毓民尋晚真係運用左中共那套...
[把喪事當喜事辦]!
明明自己失鳩敗,一個分裂完又一個,
卻反過來說[現在激進進步民主派,都係因為分裂壯大]
嘩! 原來激進進步民主派壯大,黃毓民是最大功勞,
話要堅持維持個枝旗幟又對,散Q晒一樣好,
黃毓民有對無錯,只係人地搞佢.
.我永遠站在雞蛋一方!
[把喪事當喜事辦]!
話要堅持維持個枝旗幟又 ...
aswda 發表於 28-5-2013 15:30
佢呢個講法係呃鬼食豆腐......
分裂一次越黎越壯大 ?
人從那裡來 ?
原來一個團體, 你點分裂.... 都係果個餅.... 分裂後只會出現餅碎, 之後會消失....

要做大個餅, 只有將更多中間派拉黎比較激進d既我們而矣.......
佢知唔知道自己講緊乜.... 唔通人既智慧與年齡.......
原文:http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%99%B3%E6%B5%A9%E5%8D%97%E6%95%99%E6%9B%B8%E6%BD%AE%E6%96%87

《狗西達教你做人》

點解入經血?

M痛law 有豬扒食 多西

我唔妥你 可以抹黑你

我唔夠錢洗 可以呃鳩你

長 ...
jacklijackli 發表於 28-5-2013 15:16
YM + 鳩達  =   賤人 + 仆街含家剷
aaaaaaaaa
佢呢個講法係呃鬼食豆腐......
分裂一次越黎越壯大 ?
人從那裡來 ?
原來一個團體, 你點分裂.... 都係果個餅.... 分裂後只會出現餅碎, 之後會消失....

要做大個餅, 只有將更多中間派拉黎比較激進d既我們而矣.......
...
thunder 發表於 28-5-2013 15:37
不要被黃毓民[喪事當喜事辦]誤導,
明明自己失敗衰Q左,當成功因為佢,
激進民主派壯大不是靠分裂,
咪聽教主鳩嗡!

是因為五點...
1.港共政權愈來愈不堪,
2.相對貧富懸殊加劇,
3.中共對港干預愈來愈嚴重!
4,自由行帶來中港矛盾.
5.傳統民主派太鵪春,
.我永遠站在雞蛋一方!
[把喪事當喜事辦]!
話要堅持維持個枝旗幟又 ...
aswda 發表於 28-5-2013 15:30

現在激進進步民主派,都係因為分裂壯大,但係佢又细路仔玩崩州,越玩越细,基本上普羅只係學苑,吾參與政事,連旗都無得扯,点會比以前壯大,真係鳩吹。
現在激進進步民主派,都係因為分裂壯大,但係佢又细路仔玩崩州,越玩越细,基本上普羅只係學苑,吾參與政事,連旗都無得扯,点會比以前壯大,真係鳩吹。 ...
KAYAU926 發表於 28-5-2013 16:43
中共式[喪事當喜事辦]兩例!
當日地震天災,揭發豆腐渣工程,溫總一句
[多難興邦,勉勵人民]
今天黃毓民抄Q中共論述
[激進進步民主派,都係因為分裂壯大,歸功自己]
.我永遠站在雞蛋一方!