[技術支援] 有無可能比漏積分?

[技術支援] 有無可能比漏積分?

個個網友都係積分多過帖子,點解我積分反而少過帖子嘅?有無可能比漏積分我呢?唔該!
部份版塊如投訴區,搏擊區,
不設加分。
我只愛 ...  www.hkreporter.com
部份版塊如投訴區,搏擊區,
不設加分。
hkdino 發表於 30-5-2013 21:39
若果博擊擂台無分加,咁應該有好多網友去過博擊擂台發言嘅,都有機會同我一樣帖子多過積分格,點解佢地個個都係積分多過帖子嘅?可否搵下有無人同我一樣係帖子多過積分嘅,唔該!另外,例如網友 citibk 同我在博擊擂台切蹉過好多次,但他的帖子數和積分一樣咁多,好明顯佢係博擊擂台有加分喎,點解我又無得加嘅,唔係咁公平喎!
搏擊擂台前身係三反同自由區,
呢兩版結合為一版,
當設立目的係可以張貼爭議性極大帖子,
所用語句十分寛鬆。
而三反同自由區,
設定之初並無按帖量增加,
是早於08及09年。

新壇的搏擊版,
是有分的。
搏擊擂台前身係三反同自由區,
呢兩版結合為一版,
當設立目的係可以張貼爭議性極大帖子,
所用語句十分寛鬆。
而三反同自由區,
設定之初並無按帖量增加,
是早於08及09年。

新壇的搏擊版,
是有分的。 ...
hkdino 發表於 2-6-2013 02:48
我最近幾個月才開始在討論區發言,咁我搏擊擂台啲帖是否你講嘅 "新壇搏擊版"?若是即係有分加囉,可否加回分數給我呢?
分既野,好死既啫。
個個喊回水,
俾得幾多呀?
如果要俾番,
咁要逐帖查證架喎?
俾得你,又要俾人。
一百幾十人要番分,
click到手指傷殘都搞唔掂。
請兩個“加分專員”都招呼唔哂。

不如你響新網度出番d好帖俾人加番分好過。
分既野,好死既啫。
個個喊回水,
俾得幾多呀?
如果要俾番,
咁要逐帖查證架喎?
俾得你,又要俾人。
一百幾十人要番分,
click到手指傷殘都搞唔掂。
請兩個“加分專員”都招呼唔哂。

不如你響新網度出番d好帖俾人加番 ...
hkdino 發表於 2-6-2013 11:21
師兄,明白了,俱俱十零分你估我真係咁緊張咩,但求得個清楚嘅答案啫,做人唔可以糊糊塗塗架嗎!你嘅解釋都好合理,不用加了,打擾哂!

評分次數