[風也蕭蕭] "人網討論區" 最後一天 , 明天"謎米"再會

第日新網台唔知使唔使要重新開過新account? 如果要重新開過新帳戶我諗要改番個特別D嘅用戶名稱.
第日新網台唔知使唔使要重新開過新account? 如果要重新開過新帳戶我諗要改番個特別D嘅用戶名稱.
ThomasMHo 發表於 31-5-2013 13:30
我都想知.............
共9組抖
要重新開過新account呀?............有無搞撚錯呀
sunsun
開過新account?咁麻煩架
毛髮毛天
我住得遠, 好彩公司好近, 如果收到風有現場觀眾, 都趕得切上去
jacklijackli 發表於 31-5-2013 10:41
老兄,不如你話上去幫下手好過,人地有需要自然會公布架啦,你估唔駛人手招呼你咩,咁揚法到時一百幾十人一齊湧上去得掂嘅!
幾好吖!大家齊齊踏入雲霧裡做其迷魂網民。
朝廷有人好做官、殺人放火運亨通。
大嘅就周游列國、細嘅就周街勒索。

以推論代替觀察、以猜想代替認識。
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
很悲傷地失去這片土地.
趁這最後機會, 恭喜蕭生:
8078:
3月22日收市價 $0.16,
5月31, 收市價 $0.227
升41%.
恆指只係升了277點, =1.3%
laipas 發表於 31-5-2013 19:01
呵呵, 你真係好留心股票..... 尤其是同老蕭有關個隻......
咁如果跌番落去, 你又會唔會 出 post 呢?
很悲傷地失去這片土地.
8078:
升41%.
屌你老母
你地嘅閪血台無人流呀
你隻冚家鏟狗閪
要上黎人網
申請再俾人屌
很悲傷地失去這片土地.
8078:
升41%.
我唔覺得你傷心???去擁抱你個黃教主把啦!!!!
自由,民主萬歲!!!