[節目意見] 出寫真又鬼上身?

[節目意見] 出寫真又鬼上身?

呢兩晚恐怖在線女主角Amy將會出寫真集, 跟住去靈探鬼上身, 真巧合, Edmond仲在節目中誓神擘願話絕對無造假  我唔信Edmond造假, 但怕佢俾有心人利用了.

http://orientaldaily.on.cc/cnt/e ... 0605/00282_008.html
驅邪治鬼,補腦提神.(笑)
一見笑三少,百步哭不了。
驅邪治鬼,補腦提神.(笑)
笑百步 發表於 5-6-2013 14:16
笑兄, 果真是洞悉世情高手, 輕以四両撥千斤, 就順利過渡...
笑兄, 果真是洞悉世情高手, 輕以四両撥千斤, 就順利過渡...
sugarbunnies 發表於 6-6-2013 01:28
網聞易過,法眼難逃(笑)
網聞易過,法眼難逃(笑)
笑百步 發表於 6-6-2013 15:10
笑兄, 唔好意思, 因壞了一星期機, 今天才復完, 未能及時回應, 請諒!
對, 短短八個字, 已令大家心領神會, 真的笑了啊, 謝謝
笑兄, 唔好意思, 因壞了一星期機, 今天才復完, 未能及時回應, 請諒!
對, 短短八個字, 已令大家心領神會, 真的笑了啊, 謝謝
sugarbunnies 發表於 13-6-2013 07:05
過獎,過獎!不敢當!希望係謎米香港網可以見到你!(笑)
過獎,過獎!不敢當!希望係謎米香港網可以見到你!(笑)
笑百步 發表於 13-6-2013 19:15
笑兄, 客氣甚啊!
自從人網不再後, 非常欣賞兄仍有那份堅持, 繼續保持留言精神
讓這個討論版不致被沉下去...
過往的熱鬧已不復見, 真的有人去茶涼之感!
我都期望在謎米網可再與你共聚!
笑兄, 客氣甚啊!
自從人網不再後, 非常欣賞兄仍有那份堅持, 繼續保持留言精神
讓這個討論版不致被沉下去...
過往的熱鬧已不復見, 真的有人去茶涼之感!
我都期望在謎米網可再與你共聚!  ...
sugarbunnies 發表於 14-6-2013 01:44
你的帖令我非常振奮!

所謂[水流濕,火就燥]同聲同氣,定有共鳴!

既是同路人,必有相遇時!

我在前方等你!(笑)
你的帖令我非常振奮!
所謂[水流濕,火就燥]同聲同氣,定有共鳴!
既是同路人,必有相遇時!
我在前方等你!(笑)
笑百步 發表於 14-6-2013 20:12
笑兄, 我時常亦被你的'精句'帖子弄到'啼笑皆非'
你無邊的幽默, 真的使我獲益良多呢!
我也在前方等候著有緣"同路人" !
笑兄, 我時常亦被你的'精句'帖子弄到'啼笑皆非'
你無邊的幽默, 真的使我獲益良多呢!
我也在前方等候著有緣"同路人"" />" /> !

sugarbunnies 發表於 15-6-2013 03:39
最緊要大家開心!(笑)