郭棍明,獎品得隻vcd,笑撚死人!

9# livesteck
嘻~~~ 乜你認為別人老馮送野比你架?? 做網台, 吾洗錢, 花精神, 無人工, 做要出埋奬品, 你訓醒未?? 仲想點?? 一塊玉, 都幾千啦, A 玉係街市都賣幾百啦! 何況大大塊刮沙板??? DVD 內有十幾套電影, 當100蚊三套片, 都幾舊水啦!! 仲想點?? 不如咁呀, 你答一條問題, 比身家你呀? 好吾好呀??

所以, 閣下一定是 ON9 的, 不然, 為人亦不孝無良知和本心, 建議閣下, 下一次一同參加比賽, 憑本事嬴取禮物, 以慰藉弱小心靈!! 眼紅別人有, 自己無... 這是不好的!

7# livesteck 你情緒咁唔穩定, 睇下醫生好d喎, 三唔識七d人你都話要屌, 怕你發作起上尼會屌o左自己d親朋戚友都唔知, 咁就唔好啦, 倫常慘劇實在慘不忍睹, 我見你張黑白相都好無奈, 無見一排以為你醒覺了, 生性o左, 原來仲係 '話人者是'.
2# Alexa  屌!擦鞋都唔撚敢用真名,用分身,睇你唔撚起!
livesteck 發表於 1-9-2013 13:49
你蕩失路啦,你睇幾多人幫你!!

7# livesteck 插完再插:" 樓上 joseph仔 講得好, 其他唔講, 我淨係講博士花幾多時間精神先揀到十幾套好電影出尼?無錢收o架, livesteck 你咁叻, 你先睇一千套電影再揀十幾套好o野出來啦, 你得咩?仲要有智慧先揀到喎, 你有無呀?以你副心腸來說, 你實唔會認同vcd的價值, 咁又講下你自己對世界又做過d咩呢?醫好過幾多人呀?幫過幾多人呀?對國家付出過什麼?願聞其詳, 但唔好老作喎, 作o野真契弟喎.

仲有博士唔止送vcd 喎, 知唔知塊玉幾錢呀?兩樣o野都終生受用啦.

小弟不敢否認是蒙炳一條,亦不屬性情中人,是故表情木訥惹人誤解,請大家見諒,然而小弟內心是十分高興和感謝的。雖知小弟只因運氣好寥寥幾字答中問題便得兩份厚禮,這方面也確實值得開心到笑撚死自己。

小弟不擅討論區爭辯,無聊的話不多說。再次多謝博士,獎品很有心思,小弟一家受益。
1# livesteck
喂喂, 呀戊利 livesteck, 我有一 IQ 題, 答中無奬, 就係 - 你知吾知咩叫做幪四季?? 如果你知, 你就會知道自己做緊乜...

Anyway, 你快 D 浦頭啦! 你吾出黎, 我地又無人鬧, 好悶架! 各位都吾洗同佢勞氣, 小丑一件, 何足掛齒!! 哈~~~
2# Alexa  屌!擦鞋都唔撚敢用真名,用分身,睇你唔撚起!
livesteck 發表於 1-9-2013 13:49
你話人唔敢用真名,你咁薑,你又有無用真名呀?

至於獎品,博士有無話過送的獎品要值幾多錢呢?獎品的貴重與否唔一定要平貴來衡量嘅,貴重唔一定要值錢,
心意最重要,你目光咁短淺,乜都要睇值幾錢,嘿嘿,睇你唔起呀!!

網台同討論區,無人迫你睇迫你聽,唔鐘意咪嚟囉,我聽博士養生功法獲益良多,又無收錢,
淨係甩手操同拍腳功已夠我受用,我非常感激,間中又聽佢鬧班政棍,快大人心不知幾頂癮。

你唔鐘意聽無人話你,無人揸搶迫你聽迫你上人網喎,唔鐘意,唔好咁辛苦,行開啦!!
兄弟, 比人搵倒笨係大福氣呀
個討論區高手無數, Dr. 身邊亦猛人如雲

就當你唔知Dr. 背景, 假設佢係大老千, 都大把野學啦
有野學, 蝕你唔死
去讀個濕鳩MBA都幾十萬啦
跟倒高手, 千金難求

事事皆學習呀老友

評分次數

• male534

屌你老母,咁撚樣都有人讚,神棍明,睇野啊!
vcd唔好?你有冇先?