(8-3-13)往事如煙25: 嫁鬼佬

原帖由 onlooker 於 1-11-2008 05:20 發表

Luckily it only happened after you have met with your client.

If you farted   during the meeting with  your client , imagined  how your client  would feel .
响個客公司到點放屁呀? 緊係忍住啦.
原帖由 lulucomecome 於 1-11-2008 10:21 發表

講就咁講啦..但事與願違呢... 兄台說自己[天生異稟]開[小]能忍耐,但如開[大]又如何呢?..尤其拉肚子.!?!.  所以在搭港鐵(地鐵)時遇上緊急情況, 便要誠懇的向職員尋求幫助....  雖然曾聽過官方就[為什麼地鐵沒有廁所]作回應,  但所謂的答案是跟林焗腸在立法會的講話差不多.

評分次數

Is that how you really feel ? Or is that how you think you should feel ?
原帖由 lulucomecome 於 30-10-2008 13:17 發表
朋友(C君)話我自己攞嚟煩, 話我仲衰過啲女人, 撥個輪畀佢又唔洗錢, 就算要錢咪當豪畀佢咁話, 朋友嘛, 唔好用咁多理由去計算咁話. 雖然佢呢番話明顯係性別歧視. 但好啱聽, 明白唒. 今晚打畀佢啦.

多謝各位嘅意見. ...
A君昨晚給我電話說: 下星期x, 7:30a.m. 喎.

我說: 好呀.

即是說他已當我應承了. 而我就這樣答應了.
原帖由 lulucomecome 於 2-11-2008 22:33 發表

A君昨晚給我電話說: 下星期x, 7:30a.m. 喎.

我說: 好呀.

即是說他已當我應承了. 而我就這樣答應了.
之前不是說過[會]自己打電話給他問情況的嗎 ??

兄台的朋友有否聘請專人作全程拍攝? 如果自己有camcorder, 可以在那天[當席]之餘拍攝一下... 老友的新婚妻子會暫時加分把你當[人]看待!

評分次數

Is that how you really feel ? Or is that how you think you should feel ?
原帖由 euthyphro 於 3-11-2008 17:35 發表

之前不是說過[會]自己打電話給他問情況的嗎 ??

兄台的朋友有否聘請專人作全程拍攝? 如果自己有camcorder, 可以在那天[當席]之餘拍攝一下... 老友的新婚妻子會暫時加分把你當[人]看待! ...
哈! 給你發現了. 攪攪吓縮咗冇打畀佢. 估唔到佢就好平常, 咩都冇發生過咁打畀我.

果日著老西上場, 著住件老西帶住部傻瓜機我就唸起大陸自由行. 不過話時話, 我唔係好鍾意佢老婆, 好扮野, 黑人憎. 要討好佢老婆, 恕難從命.

評分次數

• euthyphro

原帖由 lulucomecome 於 3-11-2008 18:07 發表

哈! 給你發現了. 攪攪吓縮咗冇打畀佢. 估唔到佢就好平常, 咩都冇發生過咁打畀我.

果日著老西上場, 著住件老西帶住部傻瓜機我就唸起大陸自由行. 不過話時話, 我唔係好鍾詫佢老婆, 好扮野, 黑人憎. 要討好佢老婆,  ...
如果個個老友的老婆..兄台都好鍾意的話...會唔會大獲小小呢.?!? 那天當席從不是為她....她可不是兄台老友呢?!

所謂[情人眼裏出西施] 覺得她美的是A君..兄台唔鍾意一個人, 查實好正常.. , 另外.那天動手拍照並不等於討好她..只是那天作為[兄弟]的工作 ....   但要避免在拍攝[不自覺]的將她從鏡頭中除出...... 很小器的人通常會這樣做.

評分次數

原帖由 lulucomecome 於 1-11-2008 10:21 發表

It was  the real experience when  I  first emigrated to Canada a while ago.

On  a  cold , snow day evening   after work ,  just  missed  the bus to return home ,

then waiting at the bus stop  for the next bus to come.

The  next bus was scheduled to arrive in about 30 min.

Suddenly having a slight diarrhea , it was out of control , loose watery stool

was all over my underwear .

There was no  fast food restaurant nearby , I could not find a place to clean

off  the shit. It was so embarrassing , finally I decided to hide behind the bush

which was not too far away from the bus stop , and took off my underwear ,

and threw it away .

Just   wore the pant without underwear and pretended nothing has happened to me.

評分次數

原帖由 onlooker 於 4-11-2008 10:43 發表

It was  the real experience when  I  first emigrated to Canada a while ago.

On  a  cold , snow day evening   after work ,  just  missed  the bus to return home ,

then waiting at the bus stop  fo ...
我知道承認是要付出勇氣的, 你已為你人生踏出重要一步了.
原帖由 onlooker 於 4-11-2008 10:43 發表

then waiting at the bus stop  fo ...
呢篇嘢勁, 應該要置頂3個月.
So it was you !!! You are the guy I saw sporting a wet brown patch on the back trousers ... I thought you did a "lance" and I was right !!!

Always carry a spare underwear with you, that's what I say !

評分次數