[天翼 (紫微/八字)] 免費詢問運程

姓名:hot
出生日期/時間:1980年12月23日5時30分
地點香港

問題:財運,幾時發達?

23.11.08巳回覆

姓名:cc
出生日期/時間:1972/11/28日/大約下午13:00時/九龍廣華醫院地點

問題:想問事業及感情.

謝謝!

--已有網友幫忙回覆

姓名:RONNY
出生日期/時間:新曆1972年3月11日 香港
問題:家居風水

本人住小西灣一最高的私人屋苑, 40/F, F座, 因坐向問題, 窗外正正面對著柴灣
山墳埸(事實距離是相隔很遠), 由廳到房所有窗都望到正, 直情係平水平線角度一樣, 入住了八年, 無論事業及健康都麻麻, 餓不死但永遠沒多餘錢剩, 好想問下有沒有辦法可解決, 我自己一個人住, 又沒有土地神位之類的東西, 又沒有中教信仰,  另外大門又正正對著大廈垃圾房, 那房門又不常關上, 這又有沒有影響(但不是最後的單位號碼), 在風水上對屋入面的人有沒有影響呢? 望能給些指點.

原帖由 ronny 於 18-11-2008 10:58 發表
姓名:RONNY
出生日期/時間:新曆1972年3月11日 5-7點香港
問題:家居風水

本人住小西灣一最高的私人屋苑, 40/F, F座, 因坐向問題, 窗外正正面對著柴灣
山墳埸(事實距離是相隔很遠), 由廳到房所有窗都望到正, 直 ...
如果你能提供樓宇景外相片及平面圖(當然可以pm給我),
會盡快回覆!
姓名:yy

問題:想占卜他現在是否有女朋友?

謝謝!

05.12.08已回覆

主持人你好 !! 麻煩你地幚我解答吓
姓名:fkleung_cat
出生日期/時間: 西曆 1974年08月30日 /  02:40am / 香港

問題:愛情 / 姻緣
我有無姻緣運, 結婚 ?? 幾時會遇到另一半 ??
唔該哂!!!!!

--02.01.09已回覆

姓名:ryan wong
出生日期/時間:1978年08月20日 23:15
地點香港九龍廣華醫院

問題:財運(左手搵來,右手去),事業,升職(本人做紀律部隊,常遇小人)
          請指導!!
          感激萬分!!
主持人你好 !!

姓名:Amanda
出生日期/時間: 西曆 1973年7月8日 /  09:30am-10:00am (大約-I just get married 2007 for you reference) / 香港
問題:事業 (牛年職位有無大改變?)

Thank you very much

15.01.09已回覆

主持人你好 !!

姓名:Bluetea
出生日期/時間:新曆1976年10月5日 下午1315 hours /香港

問題:感情 (已一起8年) 幾時結婚  +++ 財運 / 有機會置業嗎 ?

---20.01.09巳回覆

原帖由 connie28cc 於 18-11-2008 09:23 發表
姓名:cc
出生日期/時間:1972/11/28日/大約下午13:00時/九龍廣華醫院地點

問題:想問事業及感情.

謝謝!
你水命,上半生容易比朋友及年幾比你大的人連累,09年工作有好大改變如轉工或自己開公司,唔好同朋友開公司,09有異性追求你,會離離合合,09開始10年運程反覆但偏向好,你晚上好精神,日間好累,07年有婦女病但冇是,如冇看錯你兄弟姊妹都係高位官人