[天翼 (紫微/八字)] 免費詢問運程

姓名:kim
出生日期/時間:1962年11月6日早上9時45分
出生地點:香港

問題:財運
原帖由 王小虎 於 13-11-2008 01:05 發表
姓名:王小虎
出生日期/時間:1973年2月1日上午(9:25)
出生地點:香港
問題:事業  是否識宜創業
hi~~~~你好~~~你不識宜創業~~在07是不是破大財同感情上出左大問題
原帖由 KITTY 於 13-11-2008 19:37 發表
姓名:Tim
出生日期/時間:1962年3月30日1pm-3pm
出生地點:英國
問題: 事業 Health
丁火命~~~做人有計謀有心思,有原則,做是有計畫,兄弟姊妹唔多,一個起2個止,呀媽果便有錢,做生意高級管人,而你06,07,比朋友或拍擋連累你工作上出左問題
而08唔得光的是比人知到,有機會重管司或比人告發你請小心下個月.
原帖由 deathnote_ippo 於 14-11-2008 16:46 發表
天翼師父你好,本人有事想請教請教

姓名 : 林某某
出生時間: 新曆 1975 年 1 月9 日 上午 8 時
出生地點: 香港

本人每年都有習慣去黃大仙找一位師父看流年,當然之前亦曾批過八字,大致上每個師父所講的都大致 ...
hi~~~你好~~你個師父點你就有,你07及08都沖印星,而大運沖官殺,唔比抄已經好叻la,你09會識到個異性,10好大機會結婚,因10年天合地合
天翼師傅你好 !!

幫我占卜啦,近來好黑仔,無工開!

姓名:活塞男
出生日期/時間:無

問題:幾時搵到工  ?

28-11.08巳回覆

姓名: 宗仔
出生日期: 西曆 1988 年5月10日 晚上 7 時 30 分左右
出生地點: 香港
問題: 事業
師傅,本人現正失業,我應該讀番書定繼續工作?如工作,從事哪個行業會較合適?
謝謝!

----10.02.09已回覆

師父可能太忙,未能回覆!算吧!

師父可能太忙,未能回覆!算吧!

姓名:mich3988
出生日期/時間:農曆68年6月19日晚上8時 香港

現想09年財運如何,因為錢銀到是左手來,右手去,理財怎差,請問大師有何妙法!

----17.02.09已回覆

姓名:佳佳
出生日期/時間:新曆1969/01月/01日/約06時50/地點:香港出生

問題:  前程(是否有升職機會)?
有無升職加薪的機會呢?
相關資料:紀律人員

----24.02.09已回覆