女仔著低胸衫同短裙露腿,邊樣吸引D?(4/6節目話題)

是靚女,什麼都不用做。不是靚女,做什麼都沒用。
agree
tingtingtingtin 發表於 1-6-2009 21:59
絕對agree ...... 你叫D豬朳著丫..... 諗到都想嘔呀
sorry~我係愛腳一族,女人幾大胸都假,比例唔靚一樣唔ok!
有靚腳,就算身材唔突出一樣殺食!" />
火哥 發表於 1-6-2009 20:46
岩呀,我都咁覺得
美腿挑起性慾,
大波令人開心。

腿贏!!!!
其實我就覺得無可能係腳先,除非腳上D就唔同你駁咀,普遍都係胸先就正常D,我係講男
投,但得出黎男投結果真係覺得唔係幾正路,莫非呢個又係小圈子選舉
一生果效由心而發

.................................
選舉早期是胸跑贏的,指男投,跟女投相反,無來看一排,原來腿贏了。
大概像我指出過的因素,露胸面積少,少許多刺激,近日看過一些,就是這樣吊癮的,可能迫了去投腿。其實胸的吸力稍大於腿,不過露丁點就無用。 ...
dreaming 發表於 27-6-2009 02:08
可能迫了去投腿 ,即係有第三支管冶隊伍
一生果效由心而發
hongkongkowloon 發表於 2009-6-1 21:47
對 對
面の感覺是非常重要的
這就好比炸彈點火, 擴大火災
年齡越高,看的越低 ?
點解無露腰嘅, 個深邃嘅肚臍眼同腰背個兩個埝(唔係人人有)先係最殺死人加馬?
咦, 港女唔肯露? 加拿大時時有得睇喎.
我係一隻wide-open-beaver
平生一事無齮齕 去留肝膽兩崑崙
懷鄉書訊
agree
tingtingtingtin 發表於 1-6-2009 21:59
Agreed x 2     and x 3
How strange to think of giving up all ambition!!!