女士投票:妳有無自慰的習慣?

萧生话——适当地自摸一下,会使自己的功能保持青春的永恒和持久性,成个月都唔用,就会慢慢地废败了。
cgok_ckok 發表於 11-7-2009 03:50
我係深圳街頭,成日都俾D扯皮條亞姐冤住來煩,佢地對我講:
"靚仔(應該指小朋友),唔要唔小姐?好平咋,一百元!
(我唔理佢地,急腳走,佢就追住我)靚仔!試試啦!我告訴你哦,适當既刺激,係對生殖器官發育好好架!試試啦!一百咋!好便呀!試試啦......"
我係深圳街頭,成日都俾D扯皮條亞姐冤住來煩,佢地對我講:
"靚仔(應該指小朋友),唔要唔小姐?好平咋,一百元!
(我唔理佢地,急腳走,佢就追住我)靚仔!試試啦!我告訴你哦,适當既刺激,係對生殖器官發育好好架!試試啦!一百 ...
i4hk 發表於 11-7-2009 10:22
Haha, this is one of the best reason to convince a customer, for his own "growth."
My Radio 香港人網- 加拿大版

http://www.facebook.com/wall.php?id=135345649427#/group.php?gid=135345649427
Haha, this is one of the best reason to convince a customer, for his own "growth."
nights 發表於 11-7-2009 12:50
生椰菜花就係"發肉"囉...哈哈
個poll女性自慰習慣就show唔到, 只知hkreporter嚴重陽盛陰衰
生椰菜花就係"發肉"囉...哈哈nion02:" />" />
死光槍 發表於 11-7-2009 12:56
幸好我唔接受佢地既"刺激",所以冇任何"發肉'~~
我覺得你的帖子別有用心,令人誤以為這是咸濕綢站,打擊此綢站的真正理想。
自慰的習慣 不惜合亞州女士,她們追求心理满足,不其希有生理的高潮迭起。
我本身也失業同學歷低無也讀過書表達差又無錢,我不太懂得表達自己,出POST 對我來說真的很難
http://male534.xanga.com
剛剛路過......點解哩到咁咸同咁濕嘅,喺咪成人區呀.
剛剛路過......點解哩到咁咸同咁濕嘅,喺咪成人區呀.nion07:" />" />
noddy 發表於 13-7-2009 17:18

天口熱,出得汗多咪濕囉......汗水咸咸地~~~~加埋一起咪咸咸濕濕囉~~~
剛剛路過......點解哩到咁咸同咁濕嘅,喺咪成人區呀.nion07:" />" />nion07:" />" />
noddy 發表於 13-7-2009 17:18
正面答你。

大家講講下,一時興起講得到肉左一點,其實這裡沒甚麼的,都是談情說愛,多點來便知。
我之前在外面望見標題,以為講一夜情,都無入來看。
慢慢睇。

開這個poll純偶然,因有人開poll問次數,有女仔話女仔不做的,所以我為探求真相,開poll了解。十多年前報載調查是有四性女性做的,現在可能更多了。