女士投票:妳有無自慰的習慣?

正面答你。

大家講講下,一時興起講得到肉左一點,其實這裡沒甚麼的,都是談情說愛,多點來便知。
我之前在外面望見標題,以為講一夜情,都無入來看。
慢慢睇。

開這個poll純偶然,因有人開poll問次數,有女仔話 ...
dreaming 發表於 15-7-2009 15:51
我之前在外面望見標題,以為講一夜情,所以入來睇睇~點知唔係~
from my gf and ex-gfs experience
i think not many girl like 自摸
from my gf and ex-gfs experience
i think not many girl like 自摸
jasonwyw 發表於 16-7-2009 11:59
因為她們有了你,所以not need to自摸
Jasonwyw哥真係勁!
我之前在外面望見標題,以為講一夜情,所以入來睇睇~點知唔係~" />
i4hk 發表於 16-7-2009 01:33
你好似好失望咁wor
我就幾開心
你好似好失望咁wor
我就幾開心
dreaming 發表於 17-7-2009 22:37
如果講埋真既一夜情,一定會令你更開心~~
如果講埋真既一夜情,一定會令你更開心~~ " />
i4hk 發表於 18-7-2009 04:50
如你開一個新帖子講吓故事,我一定投票.(早前我訓左, 剛剛醒sorry)
如你開一個新帖子講吓故事,我一定投票." />(早前我訓左, 剛剛醒sorry)
noddy 發表於 21-7-2009 05:47
我冇ons故事哦....我諗起ons會起雞皮的....好凍呀~~

多NS或者冇咁凍既
唔喺習慣,因已中毒食唔飽好身苦.
如你開一個新帖子講吓故事,我一定投票." />" />(早前我訓左, 剛剛醒sorry)
noddy 發表於 21-7-2009 05:47
開了--你的一夜情故事
http://www.hkreporter.com/talks/thread-796835-1-1.html

(附投票)有五個一夜情談一夜情
http://www.hkreporter.com/talks/thread-793421-1-2.html
男既可以jj, why 女cannot 喎!