是否真的「男不壞女不愛」?(24/7節目話題)

是否真的「男不壞女不愛」?(24/7節目話題)

單選投票, 共有 117 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限

壞既, 玩下就算, 唔好咁認真~
壞唔緊要, 女人都是喜歡改造男朋友的
壞唔緊要, 女人都是喜歡改造男朋友的
slimboy 發表於 23-7-2009 23:22
不論男或女,往往以為自己可以改變對方,其實這個想法是錯的。

到頭來,失敗的總是自己。
壞呢個定義係好闊既, 不過有d野都幾肯定

好似細細過父母一定叫過我地唔好玩火
但係有邊個細路無玩過, 唔多唔小煲過下蠟啦
重有好多類似既例子, 越唔比就越想試
潛意識下, 好多人係鐘意接受挑戰既

更何況愛一個壞人唔等於係死罪
好似笨豬跳同機動遊戲咁
看似危險, 但實際安全就合曬大家心理啦
男人不壞, 女人不愛.

壞男人總是一開始展開熱烈追求, 邊個女人唔鍾意被愛? 沉浸其中,
男人得手後, 原形畢露, 但傻女人已經不能自拔, 守住曾經有的快樂~
當自己愛一個人既時候.....無論佢有幾壞.....都一樣愛佢啦.......

仲有就係...越壞越想用哂所以方法....希望有一日佢會改囉.......
@@...........................
男人不壞, 女人不愛.

壞男人總是一開始展開熱烈追求, 邊個女人唔鍾意被愛? 沉浸其中,
男人得手後, 原形畢露, 但傻女人已經不能自拔, 守住曾經有的快樂~ ...
selina_sze 發表於 23-7-2009 23:45
報載有個博士來港講座,她說女性跟男性性交後,身體內產生一種激素,令女方迷戀那男人的,為時兩年。男人則沒有。

有位醫學博士說證據不足。
報載有個博士來港講座,她說女性跟男性性交後,身體內產生一種激素,令女方迷戀那男人的,為時兩年。男人則沒有。

有位醫學博士說證據不足。 ...
dreaming 發表於 23-7-2009 23:53
第一次聽, 係事實就好囉

越壞的男人,做事越不羈,越不羈越刺激,女方感到越係浪漫咁,就迷戀囉。

但到生活一起呢,男人這不羈依然,就依然亂來,在家都亂來,時間顛倒,永無準時,講過唔做,錢銀亂洗,不作長遠作算,一樣係以前咁之嘛,無變過;這時女人愛不愛這不羈呢?

是的,越壞越愛;結合後因這樣,一係苦戀下去,一係分離。