是否真的「男不壞女不愛」?(24/7節目話題)

男人要求外表, 為何女人不可?
人總是如此, 得不到就只會不斷抨擊、貶低,
簡單直接而言, 不就是酸葡萄心理嘛... 嘿嘿...
壞唔緊要, 女人都是喜歡改造男朋友的
slimboy 發表於 23-7-2009 23:22
i'd change it abit

女人都是喜歡改造男朋友, 壞男人給予女人是更多挑戰性,  更大空間去改造

so 女人喜歡壞男人
i'd change it abit

女人都是喜歡改造男朋友, 壞男人給予女人是更多挑戰性,  更大空間去改造

so 女人喜歡壞男人
tlng13 發表於 24-7-2009 11:50
呢個我覺得相反喎...

壞男人, 係要佢"唔做"壞事... but 好男人, 係要教佢去"做"壞事...

"去做"壞事空間, 一定大過"唔做"啦... 我有個 ex 係乖乖牌, 真係好好玩架...  
壞男人快D死哂.我就有機了........這個想法都很壞播.
一個非常平凡的人
男友幾壞都ok,玩完咪掉咗佢,佬公就唔要壞,要乖要人品好.哈...........
壞男人快D死哂.我就有機了........這個想法都很壞播.
anthony2304 發表於 24-7-2009 12:19
不過女人又有句:全世界男人死哂我都唔会揀你!

師兄趕快學壞方為上策。
劍倚青天笛倚樓,雲影悠悠,鶴影悠悠。  好同攜手上瀛洲,身在閻浮,業在閻浮。
一段紅雲綠樹愁月,今也休休,古也休休。 夕陽西去水東流,富又何求,貴又何求。
男人要求外表, 為何女人不可?
人總是如此, 得不到就只會不斷抨擊、貶低,
簡單直接而言, 不就是酸葡萄心理嘛... 嘿嘿... " />
selina_sze 發表於 24-7-2009 10:57
因為真係有好多女仔會唔睇外表0羅

剛剛見到有個唔錯既女仔結婚, 個男人起碼大佢十幾年, 係一個禿頭中坑

男人同大過佢既女人結婚都見過, 不過通常個女人都四四正正既

酸葡萄心理...如果放到風水陳角度.....我諗總有d男人會覺得食唔落而佩服佢既...
我覺得呢句野都唔係咁worse啫,我曾經響唔同時間聽過三次同樣意思既說話,講既人後來都做左我女友,所以唔好give up呀師兄~nion19:" />
kusanagi 發表於 24-7-2009 13:21
呢位師兄, 有計喎......歡喜冤家feel喎...
因為真係有好多女仔會唔睇外表0羅

剛剛見到有個唔錯既女仔結婚, 個男人起碼大佢十幾年, 係一個禿頭中坑

男人同大過佢既女人結婚都見過, 不過通常個女人都四四正正既

酸葡萄心理...如果放到風水陳角度.....我諗 ...
kennyyou 發表於 24-7-2009 14:39
你係另一個 post 都有講, 靚仔有著數啦...
that's what I mean... 比人扭曲左我先咁講o者~
怎麼樣才是壞男人?
我本身也失業同學歷低無也讀過書表達差又無錢,我不太懂得表達自己,出POST 對我來說真的很難
http://male534.xanga.com