男人都愛少女,真的嗎?(30/7節目話題)

真正要做女朋友 or 老婆既, 當然要搵個成熟 d (心智上)架啦, 年齡呀, 少女既當然好啦, 不過唔係少女都冇所謂

但係, 只係做下 dating & flirting 既女朋友仔, 你問下有邊個男人唔鍾意青春少艾
男人既夢想:
十零廿歲, 拖住一個18-22既女仔
廿零三十歲, 拖住一個18-22既女仔
三十零四十歲, 拖住一個18-22既女仔
到左五/六十歲, 都想拖住一個18-22既女仔

評分次數

• samsam2010

• Lee李安妮Oni

人大左搵女朋友,   就想搵一個思想成熟一d既女仔!
我都覺得老男人喜歡少女,少男喜歡比較大的女人。而我都不介意女人比我大,比較有韻味。可能我20年後會喜歡小妹妹,但現在不喜歡。
豬頭瑋 發表於 30-7-2009 10:09
強姦犯都係, 男犯人和被sexually assulted的女性年齡是成反比的.
俺是三無:無錢、無樣、無身材。
YEAH!
強姦犯都係, 男犯人和被sexually assulted的女性年齡是成反比的.
Lee李安妮Oni 發表於 30-7-2009 11:02
這個我就不知道啦,我沒有這鋪癮。我只知道18,22的女孩,我真的沒有什麽興趣,就算25,26我都興趣不大。所以我不明白爲何有人喜歡搞小孩,真的太噁心。
這個我就不知道啦,我沒有這鋪癮。我只知道18,22的女孩,我真的沒有什麽興趣,就算25,26我都興趣不大。所以我不明白爲何有人喜歡搞小孩,真的太噁心。 ...
豬頭瑋 發表於 30-7-2009 11:32
睇來, 你都幾年青架喎  (just kidding )
YEAH!
熟到你天荒地老唔好咩?
i4hk 發表於 30-7-2009 10:20
不用熟到"殘酷世界"的Level ba.

這個我就不知道啦,我沒有這鋪癮。我只知道18,22的女孩,我真的沒有什麽興趣,就算25,26我都興趣不大。所以我不明白爲何有人喜歡搞小孩,真的太噁心。 ...
豬頭瑋 發表於 30-7-2009 11:32
我覺得年齡不是問題, 只是需要自己喜歡和喜歡我就可以.

人一生最好當然是從16歲開始認識拍拖, 一直到老, 一直到抱孫子, 都不分開.

反正情人都會有老的一日, 喜歡的, 少不少女都無關緊要.
睇來, 你都幾年青架喎nion28:" />  (just kidding )
Lee李安妮Oni 發表於 30-7-2009 11:50
你一看我就知道我歷盡滄桑啦。你說我年輕又說just kidding,是不是覺得我很老呢,嘿嘿。
你一看我就知道我歷盡滄桑啦。你說我年輕又說just kidding,是不是覺得我很老呢,嘿嘿。
豬頭瑋 發表於 30-7-2009 13:53
唔係. 你真人似(定係根本係??)十幾廿歲嘅0靚仔, 白白淨淨, 似小白........... (臉)
非常嫩口唔彈牙, 哈哈

(我只不過係如實報導, 唔好打我~)
YEAH!
唔同人會有唔同諗法
愛少女大致都係為左外表
講真 真係激情過後 同個女仔相處
如果佢只係得個殼無內在美都真係攞黎賤

所以鍾唔鍾意少女 睇下愛情定色情
色情就一定少女啦