女多男少,要解決嗎?(12/8節目話題)

我聽番來遮.......平時同人吹吹下水,就聽到d小道消息啦nion25:" />" />
i4hk 發表於 13-8-2009 00:50
咁我可唔可以問各吓做邊行哩,你對內地都好熟悉

哈哈,我比較正經啲,向國內同公司的正經女仔 著手,因為可多點時間去了解,正經地 做 朋友.找啲 在k場女 根本 溝通不了.
我身邊 上大陸 做 產品設計 的 好多 都 識到 別一半
香港快變成一個"殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸"的地方!!
我們需要一個"改變"!!
咁我可唔可以問各吓做邊行哩,你對內地都好熟悉" />
noddy 發表於 13-8-2009 01:13
行乞的
哈哈,我比較正經啲,向國內同公司的正經女仔 著手,因為可多點時間去了解,正經地 做 朋友.找啲 在k場女 根本 溝通不了.
我身邊 上大陸 做 產品設計 的 好多 都 識到 別一半
...
samsam2010 發表於 13-8-2009 01:14
C兄係做product design?

15# i4hk
是啊,所以長注大陸.但最近失業,現在要再找工.個市好淡啊
不過講真識女最好識廠內比較好,起碼 長時接觸 ,有時間慢慢 了解嗎.講真d人好 與 壞,好大因素你在什麼 地方 識 和你想 識d咩野人. k場 等地方只會 害死你.我絕不會做呢d地方溝女
15# i4hk
是啊,所以長注大陸.但最近失業,現在要再找工.個市好淡啊
不過講真識女最好識廠內比較好,起碼 長時接觸 ,有時間慢慢 了解嗎.講真d人好 與 壞,好大因素你在什麼 地方 識 和你想 識d咩野人. k場 等地方只 ...
samsam2010 發表於 13-8-2009 01:47
我以前都係大陸工廠做過野,但冇溝過女,工廠內or K場都冇,不過廠內大把女仔對我嘻嘻哈哈玩....
C兄係用開咩software做事的,用RHINO嗎?
我最近想學用RHINO
RHINO 就沒有使用,因為的付責 內部結構,主要使用 soildwork,pro-e,autocad
RHINO 就沒有使用,因為的付責 內部結構,主要使用 soildwork,pro-e,autocad
samsam2010 發表於 13-8-2009 02:17
似乎C兄係好PRO既人!
勁!
希望你早D搵到份好工!
行乞的
" />" />" />
i4hk 發表於 13-8-2009 01:15
你D手腳...... 健全嗎?你响邊處行乞話過我聽,第日有幾會返大陸我會施舍港幣比你食飯,真喺慘 另外D器官齊全嗎?有冇比人切咗呀
港幣唔要!我要人仔!
依家人仔無敵!