高矮肥瘦會否應響擇偶?(1/9節目話題)

我絕對絕對忍受唔到肥仔同埋矮過我嘅人!!如果只剩返呢種男人,我寧願做老姑婆喇!
肥人係好慘嫁.......
anthony2304 發表於 2-9-2009 01:14
好慘?? 係咪 比 別一半 當"沙包"打
香港快變成一個"殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸"的地方!!
我們需要一個"改變"!!
也不是啊,他們可以選擇減肥啦,留在家裏不要被人看到恥笑啦,又可以幫襯蕭生變靚D,還可以做鑯體代言人。
豬頭瑋 發表於 2-9-2009 01:17
講太肥和太瘦兩種:我問所有男性朋友會揀肥定瘦,九成話揀肥喎。
現今社會絕對唔會, 好多靚女身邊都係肥頭dup耳既男人, 女人鍾意越肥越好.......男人個荷包
講太肥和太瘦兩種:我問所有男性朋友會揀肥定瘦,九成話揀肥喎。
hyminalmay 發表於 2-9-2009 01:20
對,換了是我,我都揀肥,但絕對不是極端那種,如果好像肥肥那種,絕對不能埋我身,NO WAY.
對,換了是我,我都揀肥,但絕對不是極端那種,如果好像肥肥那種,絕對不能埋我身,NO WAY.
豬頭瑋 發表於 2-9-2009 01:25
點解呢?
其中有一朋友話太瘦會瘀的…
女朋友喜歡說:如果我變得胖胖像豬, 你會愛我嗎?

你先胖20磅試試看 ......
我絕對絕對忍受唔到肥仔同埋矮過我嘅人!!如果只剩返呢種男人,我寧願做老姑婆喇!
faymeowsiumo 發表於 2-9-2009 01:19
貌似潘安形象湯佬,結婚後變身走樣,咁點算呢?
hyminalmay 發表於 2-9-2009 01:20
I do not prefer girls that are WAY too skinny, with skin attached to bones..........
Imagine you are hugging a girl and there's nothing but her ribs poking you........

I don't encourage constant dieting. Healthy eating + exercise will outdo any diet plan.
My Radio 香港人網- 加拿大版

http://www.facebook.com/wall.php?id=135345649427#/group.php?gid=135345649427
我鍾意高瘦型女仔喎...講真肥得滯同矮得滯的確唔係我杯茶
利益申報:我係肥仔
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿
我得罪人多稱呼人少,我口臭唔代表我人格有問題,我被ban唔代表我賤格,只可能有某D小人作怪,我問心無愧。