高矮肥瘦會否應響擇偶?(1/9節目話題)

胖胖像豬??

豬頭瑋 發表於 2-9-2009 07:22
可能覺 得 胖子 "個樣" 圓碌碌,肥DoDo, 好攪笑 吧
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港快變成一個"殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸"的地方!!
我們需要一個"改變"!!
我5呎5,得90磅.
如果個男仔得5呎1左右,同佢一齊會奇怪嗎??
你地有咩議見呀??
我愛狗狗!
我5呎5,得90磅.
你地有咩議見呀??
狗狗 發表於 6-10-2009 16:11
妳覺得呢?
首先問清楚自己可唔可以接受?
囡囡呀!誰都喜歡妳,小貓也自豪!  >^.^<  喵~~~
還有妳的體重太輕了,不要只吃素,可以喝點奶,雪糕和乳酪。
還有妳的體重太輕了,不要只吃素,可以喝點奶,雪糕和乳酪。
囡囡 發表於 27-10-2009 17:17
囡囡:
我食好多野嫁,但因為大病過開始就咁 ....
你問我點諗,我覺得如果真係鍾意,其實對方高矮肥瘦有錢無錢樣貌好唔好,講真我係唔會理,最重要係人格!!!但睇到好多人唔鍾意,我成日比人笑係白骨精.................. ,我係覺得對方會介意!!!!!!!!!!!!!
我愛狗狗!

白骨精?第日你就知。
感情是兩個人的事,如果大家都唔介意就得囉!鬼理人講乜?
人格?好難講人生險詐,戲劇就是縮影,妳得要小心選擇。
如病後變得如此,該問清楚醫生。如果對方只喜歡妳的身形,不要也罷。
囡囡:
我食好多野嫁,但因為大病過開始就咁" /> ....
你問我點諗,我覺得如果真係鍾意,其實對方高矮肥瘦有錢無錢樣貌好唔好,講真我係唔會理,最重要係人格!!!但睇到好多人唔鍾意瘦,我成日比人笑係白骨精........ ...
狗狗 發表於 30-10-2009 13:12
我都係, D AUNTIE 經常話我太瘦.
我BMI係 20.5, 北美計算係在13th percentile。(50th%係標準)
標準在175 Pounds.
fast metabolism, 好難增肥.
所以我了解減肥十分難, 太肥太瘦都係十分難看。
我以前好瘦架,現在.......重左d,如果不是過肥或過瘦我想都不是問題。
不過我有腰患,物理治療師叫我減輕d,但醫生話唔算肥呀!
我5呎5,得90磅.
你地有咩議見呀??
狗狗 發表於 6-10-2009 16:11
話之佢,理得人點睇(外表)!

我太太好靚好後生,我好.....(年紀相差一截之嘛,又唔多似李察基爾),
好多人好奇多睇幾眼,都話之佢,我又唔係呃人,唔係援交,
我們幸福開心就得啦!我們在一起不是為了任何其他人!我鍾意她,同時她鍾意我便成。
(轉載)人不需要長得漂亮,但要活得漂亮
http://www.hkreporter.com/talks/ ... d=835983&extra=

特別在藏經閣中找來上篇。