好男人的條件包不包括「專一」呢?

女人..... 你喜歡的便是好男人,如不喜歡的好男人於你何干?
mcsean 發表於 8-10-2009 14:12
嗯,我都覺...

其實我重想問...專一嘅定義係乜先?
會出去偷食,但識得"抹咁",咁又算唔算專一?
如果唔算...
咁我再問...乜呢個世界重有唔偷食嘅男人咩?
Power To The People
唔少男人總係鍾意將自己既 錯誤/缺點 講成係所有男人都會有既...
講真...個世界好大架...

評分次數

就像益蟲害蟲, "好男人"的定性當然由使用者決定,
如果不專一, 那使用者便不會得到"好男人"的好處最大化,
那"好男人"就算有更多的優點也在使用者身上打折,
對使用者來說, 這當然不會是"好男人".

評分次數

• 俊傑

咁我再問...乜呢個世界重有唔偷食嘅男人咩?
俊傑 發表於 9-10-2009 17:12
為方便有眼疾或領悟能力極低之人士起見,
我唯有放大個問號!

咳咳~!..其實呢句係一條問題,而並非我嘅睇法,有興趣嘅話可以討論.
thankz! ^^
對女人嚟講, 正在同第二個女人一齊嘅男人, 唔一定要專一至係好男人, 事實上, 如果係好嘅, 最好唔專一; 正在同自己一齊嘅男人一定要專一至係好男人...
唔專一?姐妹們大家一定同意
          好難忍
呀!
囡囡呀!誰都喜歡妳,小貓也自豪!  >^.^<  喵~~~
好女人的條件包不包括「不勾佬」呢? :P
Developer108 發表於 3-10-2009 13:36
說得好.........”將心比己

如果好女人的條件包括「不勾佬」,「不叫鴨」,
同樣好男人也包括「專一」,「不叫雞」。
對女人黎講,好男人,往往只係愛黎做朋友,做契哥,做觀音兵,或者係自己玩殘玩淨之後愛黎做伴的,唔係愛黎做愛人的.
好條件的男人就不同了....

24# 俊傑
為方便有眼疾或領悟能力極低之人士起見,
我唯有放大個問號!

咳咳~!..其實呢句係一條問題,而並非我嘅睇法,有興趣嘅話可以討論.
thankz! ^^
俊傑 發表於 11-10-2009 16:05
對不起, 是我誤解你的意思, 在此致歉
29# 李斯特

its ok