你試過「掟煲唔掟蓋」嗎?

me too
是否分手, 但仍保持性關係 ?
m6player 發表於 9-10-2009 02:37
我有女性朋友試過...我自己NO WAY
人網人人互動 請贊助支持人網  愛香港 愛聽好節目
咩叫掟煲唔掟蓋? " />
SecSecNetwork 發表於 9-10-2009 03:16
呢句野係廿年前嘅潮語...

樓上解釋左...掟煲唔掟蓋,得閒做下愛!

評分次數

• m6player

Power To The People
試過...唔止一次!
...諗起都覺得好"唔型"...
試過...唔止一次!
...諗起都覺得好"唔型"...nion30:" />
俊傑 發表於 9-10-2009 10:33
請問感覺是怎樣的?
會唔會有偈傾 ?
還是做完後, 一聲不響, 各走各
廣告一則 : 小弟在人網, 第2篇鹹濕小說,《2012 大鹹濕》現正登場。2012是否世界末日?點解要鹹濕?
請到人網討論區, 色情文學, 支持下
http://www.hkreporter.com/talks/ ... p;extra=&page=1
請問感覺是怎樣的?
會唔會有偈傾 ?
還是做完後, 一聲不響, 各走各
m6player 發表於 9-10-2009 15:11
ummm....我地有kiss,做完重有計傾...
佢講下佢男友,我講下我啲野...
訓醒各自返工.

其實都幾曖昧...
好羨慕.........
廣告一則 : 小弟在人網, 第2篇鹹濕小說,《2012 大鹹濕》現正登場。2012是否世界末日?點解要鹹濕?
請到人網討論區, 色情文學, 支持下
http://www.hkreporter.com/talks/ ... p;extra=&page=1
「掟煲唔掟蓋」的下聯是「得閒出嚟造吓愛」。
琴晚TINA 講得好激動 LOL
分左手仲可以keep住有攪野對我來講都幾困難囉,分手對雙方來講應該係自己的世界己不能再容納對方。既然係咁仲點可以同對方發生最親蜜的接觸呢?
我絕對唔會俾自己咁樣,咁大個仔我拍得兩次拖,早幾年分手,話唔搵大家就唔搵大家,拖拖拉拉拉真係好無謂~
大家如果真係有呢d情況發生,不如諗下世界上大把好女仔啦,又或者諗下俾d機會其他女仔認識自己。
老土d講,天涯何處無芳草!
你明唔明我講咩呀?